Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η Claudia Catarzi στα Χανιά

Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με το Dance Days 5 - Διεθνές Φεστιβάλ Χορού στα Χανιά παρουσιάζει μια ξεχωριστή χορεύτρια σε μια περφόρμανς χωρίς προηγούμενο.

H χορεογραφική δημιουργία της Claudia Catarzi - ήδη εξαίρετη ερμηνεύτρια και μέλος πολλών διεθνών ομάδων - βασίζεται σε μια χαρισματική ικανότητα ακρόασης και επικέντρωσης. Στη σκηνή, με τις πρώτες κινήσεις, έλκει την προσοχή του θεατή και τον ακινητοποιεί: τον οδηγεί στο μοναχικό και αθέατο σύμπαν της, όπου το σώμα εν τέλει είναι μια ακαθόριστη φόρμα που ζει πέρα από τα φυσικά της όρια.

Το Dance Days θα πραγματοποιηθεί και φέτος στα Χανιά από 20 έως 27 Ιουλίου 2015. Ο θεσμός του Dance Days άνοιξε την αυλαία του το 2011, υλοποιείται για 5η συνεχή χρονιά και εξελίσσεται σε ευρωπαϊκό φεστιβάλ χορού με διεθνή χαρακτήρα και προοπτικές. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ με ηχηρά ονόματα χορευτών και χορογράφων από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Γαλλία, Κύπρος, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Ισραήλ, Ισπανία, κ.λπ.) που κατάφερε και θεσμοθετήθηκε αποκτώντας μεγάλη απήχηση στο χώρο της τέχνης.

-
Πληροφορίες
Ημερομηνία: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015
Ωράριο:
Τόπος: Χανιά - Κρήτη
Διοργάνωση: Dance Days 5 - Διεθνές Φεστιβάλ Χορού (Χανιά)
Σε συνεργασία με: Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου