Όλοι αγαπούν την πίτσα, οπότε εύλογα η αγάπη αυτή μπορεί να μεταφερθεί και στο καλτσόνε.
Σε μία τελική και αντικειμενική ανάλυση ουσιαστικά και πάλι για πίτσα μιλάμε, μόνο που είναι σκεπασμένη αυτή τη φορά. Η κλασικότερη συνταγή είναι εκείνη που περιλαμβάνει ζαμπόν, ντομάτα και μοτσαρέλα. Υπάρχει ωστόσο και ο ναπολιτάνικος τρόπος.
Η διαδικασία είναι η ίδια με την παρασκευή μίας κλασικής ναπολιτάνικης πίτσας, με την διαφορά ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί καλής ποιότητας νερό για τη ζύμη. Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο καθώς το χλώριο και τα άλατα που περιέχονται στο νερό βρύσης μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο το ζυμάρι και την ανάπτυξή του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου