Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Ιταλία – Τουρκία στην τουρκική NAVTEX στην Κρήτη αδειάζουν Ελλάδα

 Ιταλία - Τουρκία στην τουρκική NAVTEX στην Κρήτη αδειάζουν Ελλάδα

Ιταλία και Τουρκία στην παράνομη τουρκική NAVTEX κάτω από την Κρήτη αδειάζουν την Ελλάδα – Η σύμμαχος Ρώμη ενισχύει την Άγκυρα

Την συμμετοχή της «συμμάχου» Ιταλίας στην τουρκική άσκηση που διεξήχθη νότια της Κρήτης εντός της παράνομης τουρκικής NAVTEX και κυρίως στην περιοχή που διεκδικεί με το παράνομο τουρκο-λιβυκό σύμφωνο, ανακοίνωσε η Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο άμυνας της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι στην άσκηση έλαβαν μέρος οι τουρκικές φρεγάτες TCG GÖKSU και TCG FATİH καθώς και το ιταλικό αντιτορπιλικό ITS DURAND DE LA PENNE.

Το Armyvoice.gr ήδη από το πρωί είχε γράψει ότι το ιταλικό αντιτορπιλικό βρισκόταν μια ανάσα έξω από την τουρκική NAVTEX και προφανώς μετά από λίγο εισήλθε στην περιοχή.

Αυτά για να μην έχουμε αυταπάτες περί συμμάχων και υποστηρικτών και να μην θεωρούμε δεδομένο ότι οι Ευρωπαίοι θα σταθούν στο πλευρό της Ελλάδας.

Ιταλία - Τουρκία στην τουρκική NAVTEX στην Κρήτη αδειάζουν Ελλάδα


https://www.armyvoice.gr/2020/08/%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1-navtex-%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου