Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Η Αθήνα κινδυνεύει να γίνει Μπέργκαμο

Η Αθήνα κινδυνεύει να γίνει Μπέργκαμο, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Βήμα», δημοσιεύοντας τις εφιαλτικές προβλέψεις των επιδημιολόγων.

Πόσοι άραγε έχουν συνειδητοποιήσει τον πραγματικό κίνδυνο της ταχύτατης μετάδοσης του κορωνοϊού σε περιοχές που αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες όπως η Αθήνα; Και πόσοι εφαρμόζουν σωστά τα μέτρα που λένε πως γνωρίζουν;

Ο Θεόδωρος Στρατηγός ιδιοκτήτης καταστήματος στο κέντρο της πόλης έχει κουραστεί να επαναλαμβάνει κάθε μέρα τα ίδια στους πελάτες του.

Η Αθήνα κινδυνεύει να γίνει Μπέργκαμο αποκαλύπτει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» με τις προβλέψεις των επιδημιολόγων να είναι εφιαλτικές. Όπως αναφέρει «Το Βήμα» ετοιμάζονται ειδικές ρυθμίσεις για τους άνω των 65 προκειμένου να μην επαληθευτούν τα χειρότερα σενάρια.

Ο κ. Γιώργος κυκλοφορεί παντού με τη μάσκα του όμως δεν μπορεί να μην ανησυχεί όταν αυτό δεν γίνεται και από τους γύρω του. Η κ. Μαίρη, ιδιωτική υπάλληλος, έχει αλλάξει τις καθημερινές της συνήθειες για να αποφεύγει τον συγχρωτισμό με απρόσεκτους.

Για την Ιωάννα Ντίνη, εργαζόμενη επίσης στον ιδιωτικό τομέα, τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού προκαλούν ανησυχία στην ίδια και στους συνάδελφους της σε πολλά επίπεδα.

Ποιοι θα έπρεπε να φοβούνται τελικά τον κορωνοϊό αλλά και να φοβίζουν τους γύρω τους; Όσοι αποφεύγουν να δουν τον εφιάλτη κατάματα με τα πραγματικά στοιχεία και αρνούνται να ακολουθήσουν απλές οδηγίες μέχρι να περάσει και αυτό.

https://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27369&subid=2&pubid=38625989

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου