Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Μαραντόνα: “Ο Ντε Λαουρέντις πουλάει μέχρι και τη γυναίκα του”

Αποτέλεσμα εικόνας για μαραντονα

Η μεταγραφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών της Νάπολι εξαιτίας της έχθρας των δύο ομάδων. Μεταξύ των επικριτών του Αργεντινού στράικερ κι ο θρύλος των “παρτενοπέι”, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Ο παλαίμαχος άσος της ιταλικής ομάδας δεν μπορεί να… δεχθεί πως ο 29χρονος άσος μετακόμισε στο Τορίνο για χάρη των “μπιανκονέρι”, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες απ’ την μεταγραφή του. Βέβαια, αυτή τη φορά, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο “Sky Sport”, άφησε αιχμές για τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις.
“Η περσινή σεζόν του Γκονσάλο Ιγκουαΐν ήταν φανταστική, καθώς σημείωσε 36 γκολ. Ο Ντε Λαουρέντις είναι πρόθυμος να πουλήσει μέχρι και τη γυναίκα του. Είδε πως η Γιουβέντους έψαχνε για επιθετικό και τον έδωσε.
Ωστόσο, ο καθένας, στην καρδιά του, πρέπει να επιλέξει μεταξύ της Νάπολι και της Γιουβέντους. Εγώ διάλεξα τη Νάπολι, ο Ιγκουαΐν τη Γιουβέντους. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Παλαιότερα, οι παίκτες επέλεγαν βάσει του συλλόγου κι όχι των χρημάτων”.

http://www.sport24.gr/football/Italy/SerieA/marantona-o-nte-laoyrentis-poylaei-mexri-kai-th-gynaika-toy.4452458.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου