Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

2-6 Μαρτίου 2019: H Ιταλία συναντά την Ελλάδα!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Όλα της Μουσικής τα Αρώματα... επί σκηνής!''
L’ Italia incontra la Grecia - Η Ιταλία συναντά την Ελλάδα
Κύκλος εκδηλώσεων "L’ Italia incontra la Grecia - Η Ιταλία συναντά την Ελλάδα".

Διοργάνωση 
ΟΠΑΝΔΑ - Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών
Υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας 

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Tempo Forte, μιας πρωτοβουλίας που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της Πρώτης Συνόδου Κορυφής μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 στην Κέρκυρα. 

Ο τίτλος του Tempo Forte περιγράφει ένα ιδιαίτερα δημιουργικό χρονικό διάστημα (με αφετηρία την Άνοιξη του 2018), κατά το οποίο θα πραγματοποιηθούν αξιόλογες εκδηλώσεις σε όλους τους τομείς των πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας. Πέρα από αυτό, αποτελεί μια μέθοδο εργασίας που στοχεύει στη δημιουργία ενός συνεκτικού δικτύου αναγνωρισμένων ιταλικών και ελληνικών πολιτιστικών φορέων, που ενδιαφέρονται για την εμβάθυνση των πολιτιστικών δεσμών μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας.

Αναλυτικό πρόγραμμα.


Η τραγουδίστρια, ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός της εκπομπής ‘’Στης Μουσικής Τα Αρώματα’’ της ΕΡΤopen, Θέλμα Καραγιάννη και οι συνεργάτες της τραγουδάνε όλα τα αγαπημένα, χωρίς σύνορα και νόρμες!
Τραγούδια και μουσικές από διάφορα μέρη του κόσμου αλλά και με άρωμα Ελλάδας, γλιστρώντας μπρος πίσω στο χρόνο, σε μια υπέροχη μουσική γιορτή!

Θέλμα Καραγιάννη: τραγούδι
Ilirjan Mehilli (Ιλιριάν Μεχίλλι): βιολί
Αιμίλιος Μπάλτας: πιάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου