Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Ισπανία: Η… «Disneyland» των φίλων της Ferrari


Μία «Dinseyland» για τους φίλους του αυτοκινήτου, κυρίως για τους λάτρεις της Ferrari και της ταχύτητας, αναμένεται να τον Απρίλιο να ανοίξει τις πύλες της για το κοινό, στο πάρκο PortAventura, στην επαρχία της Ταραγόνα στην Καταλωνία, στην ανατολική Ισπανία.

Η κατακόκκινη «Ferrari Land», σύμφωνα με τους κατασκευαστές, θα φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, το ψηλότερο τρενάκι λούνα παρκ στην Ευρώπη, με τους επισκέπτες να «εκτοξεύονται» σε ύψος 112 μέτρων με ταχύτητα 180 χιλιομέτρων, μέσα σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα.

Το θεματικό πάρκο θα διαθέτει τη δική του πίστα δοκιμών, μήκους περίπου 600 μέτρων, όπου οι επισκέπτες όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να «τρέξουν» μινιατούρες των αγωνιστικών αυτοκινήτων της ιταλικής εταιρείας, όπως αναφέρει το αμερικανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveler.

Το κοινό θα μπορεί να θαυμάσει παλαιότερα και νεότερα μοντέλα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, σε ένα περιβάλλον που -σύμφωνα με το περιοδικό- θα θυμίζει κάτι από την Ιταλία και το Μαρανέλο, όπου βρίσκεται το θρυλικό εργοστάσιο της Ferrari.

Αυτό δεν είναι το πρώτο αφιερωμένο στη Ferrari θεματικό πάρκο, καθώς το 2010, στο Αμπού Ντάμπι, είχε ανοίξει τις πύλες του το ακόμη μεγαλύτερο «Ferrari World».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου