Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Το τρακάρισμα του Valentino Rossi

Το τρακάρισμα του Valentino Rossi
Ο Valentino Rossi είναι Ιταλός επαγγελματίας οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας και εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Πρόσφατα όμως είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό του.
ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ
Ο Rossi είχε δυστυχώς συντριβή με το Audi RS6 του στο ιταλικό χιονοδρομικό κέντρο της Madonna di Campiglio. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς. Η βλάβη στο Audi RS6 όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες παρακάτω, περιορίζεται στο πίσω αριστερό προφυλακτήρα, στο αμάξωμα και στο μπροστινό αριστερό τροχό. Οι ζημιές πρόκειται να κοστίσουν πολλά στον 37χρονο μοτοσυκλετιστή για να επισκευάσει πλήρως το αυτοκίνητό του.
valentino-rossi-Audi-RS6-b640
Ο Rossi κάνει τώρα τις τελευταίες του μάλλον pre-season διακοπές, καθώς στις 27 Μαρτίου ξεκινά το Moto GP στο Κατάρ. Ο ίδιος θα οδηγήσει για τηνYamaha μία Yamaha YZR-M1. Έχοντας τη 2η θέση στο πρωτάθλημα τις τελευταίες 3 σεζόν, ελπίζει να κερδίσει ξανά τον πρώτο τίτλο του πρωταθλήματος. Η τελευταία φορά που ανέβηκε στο ψηλότερο βάθρο ήταν το 2009. Θα έχει σκληρό ανταγωνισμό, αφού θα αγωνίζονται ο Marc Marquez για τη Honda και τον Jorge Lorenzo.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου