Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Ο Andrea Bocelli έσβησε τον κορονοϊό από τις καρδιές των πιστών

Ο Andrea Bocelli τραγούδησε live από τον άδειο καθρεδικό ναό Duomo του Μιλάνου

Ο σπουδαίος τενόρος Andrea Bocelli έστειλε μήνυμα ελπίδας στον ιταλικό λαό, τραγουδώντας ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών στον άδειο καθεδρικό ναό Duomo.


Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο διάσημος Ιταλός τενόρος Andrea Bocelli την Κυριακή 12 Απριλίου, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα των Καθολικών στην Ιταλία, που μετρά χιλιάδες νεκρούς από τον κορονοϊό και συνεχίζει να μάχεται καθημερινά κατά της πανδημίας. 
Ο σπουδαίος τενόρος τραγούδησε live για μισή ώρα από τον άδειο καθεδρικό ναό Duomo στο Μιλάνο, πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και επίκεντρο της επιδημίας του Covid-19, έχοντας στο πλευρό του μόνο τον οργανοπαίχτη Emanuele Vianelli που τον συνόδευσε. 
Η συναυλία αυτή, με το όνομα "Music For Hope", ήταν μια πρωτοβουλία του δημάρχου του Μιλάνου, του Beppe Sala, ο οποίος θέλησε να προσφέρει ένα μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και συμπαράστασης στον λαό της Ιταλίας, που διανύει δυσάρεστες στιγμές αυτή την περίοδο.
Ο Andrea Bocelli, με δύναμη ψυχής ερμήνευσε τραγούδια-ορόσημα της θρησκευτικής μουσικής, όπως το συγκλονιστικό "Ave Maria" του Σεμπάστιαν Μπαχ, και συγκίνησε πάνω από 2.800.000 ανθρώπους που τον παρακολούθησαν μέσω live streaming στο Youtube.



https://www.news247.gr/good-news/o-andrea-bocelli-esvise-ton-koronoio-apo-tis-kardies-ton-piston.7622180.html?utm_source=News247&utm_medium=goodnews_desk&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου