Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Οι καλύτερες ταινίες της νέας εβδομάδας : «Κάτω Από Τον Ήλιο» του Λούκα Γκουαντανίνο (trailer)



Ξεχωρίζει η νέα δημιουργία του Λούκα Γκουαντανίνο, «Κάτω Από Τον Ήλιο», με πρωταγωνιστές την Τίλντα Σουίντον, τον Ρέιφ Φάινς, την Ντακότα Τζόνσον και τον Ματίας Σένερτς, σε μία από τις ομορφότερες ταινίες του φετινού καλοκαιριού.

Η καινούργια κινηματογραφική εβδομάδα μας υποδέχεται με πέντε νέες ταινίες, να πραγματοποιούν την εμφάνισή τους στις Αίθουσες. Ξεχωρίζει η νέα δημιουργία του Λούκα Γκουαντανίνο, «Κάτω Από Τον Ήλιο», με πρωταγωνιστές την Τίλντα Σουίντον, τον Ρέιφ Φάινς, την Ντακότα Τζόνσον και τον Ματίας Σένερτς, σε μία από τις ομορφότερες ταινίες του φετινού καλοκαιριού.

«Κάτω Από Τον Ήλιο» (A Bigger Splash - 2015) του Λούκα Γκουαντανίνο (Ιταλία, Γαλλία)

Μετά το «Είμαι ο Ερωτας» (I Am Love - 2009), το «Κάτω Από Τον Ήλιο», αποτελεί τη νέα ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο. Πρωταγωνιστεί και πάλι η Τίλντα Σουίντον, η οποία υποδύεται μια ροκ σταρ που αναρρώνει σε κάποιο Ιταλικό νησί της Σικελίας, μετά από επέμβαση στις φωνητικές χορδές. Μαζί της είναι ο νεαρός εραστής της και κινηματογραφιστής (Ματίας Σένερτς). Όταν ο πρώην σύντροφός της (Ρέιφ Φάινς) την επισκέπτεται ξαφνικά, μαζί με την 22χρονη κόρη του (Ντακότα Τζόνσον) ξεσπά ένταση από το πάθος και τη ζήλια και αναπόφευκτα κίνδυνος για όλους τους εμπλεκόμενους με κωμικοτραγικές συνέπειες.
Ένα υπέροχο πορτρέτο επιθυμίας, ζήλειας και ροκ ν’ρολ, κάτω από τον καυτό ήλιο της Μεσογείου. Η ταινία πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2015, στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας, όπου και τιμήθηκε με τα Βραβεία: Best Innovative Budget Award και Soundtrack Stars Award. Εξαιρετικός ο Ρέιφ Φάινς, μας χαρίζει μία σπουδαία ερμηνεία.

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ (Α Bigger Splash) trailer


Δείτε εδώ όλες τις ταινίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου