Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Βενετία 2018 : To χρώμα της επίσημης πρεμιέρας του «Suspiria» ήταν το... profondo rosso

 Αποτέλεσμα εικόνας για Λούκα Γκουαντανίνο Suspiria

Το κόκκινο χαλί του Palazzo del Cinema βάφτηκε ακόμα πιο κόκκινο όταν το πάτησαν, ντυμένοι σε profondo rosso, ο Λούκα Γκουαντανίνο, η Τίλντα Σουίντον και η Ντακότα Τζάκσον, στην επίσημη πρεμιέρα του «Suspiria». Aπολαύστε φωτογραφίες.

Πόλυ Λυκούργου, 02 09 2018

Παρόλες τις επίμονες καταιγίδες (τις τελευταίες μέρες, η Βενετία θυμίζει την Αθήνα του Ιουνίου με απίστευτες καταρρακτώδεις βροχές, που ακούγονται ακόμα και μέσα στις αίθουσες), ο ουρανός έκανε ανακωχή με τον Λούκα Γκουαντανίνο κατά τη διάρκεια του πρωινού photocall, αλλά στην έναρξη της επίσημης βραδινής πρεμιέρας του «Suspiria», ώστε να πατήσουν, στεγνοί και λαμπεροί το κόκκινο χαλί οι πρωταγωνιστές του.

Κι αυτό ήταν καλό, γιατί θα μάς χαλούσε η έκπληξη: πιστός στο πνεύμα του Aρτζέντο, ο σκηνοθέτης αλλά και οι δύο κεντρικές του σταρ (η λαμπερή Ντακότα Τζόνσον και το εξωτικό που ακούει στο όνομα Τίλντα Σουίντον) ήταν ντυμένοι στα κόκκινα. Στα κατακόκκινα.
   
Suspiria red carpet 607 25

Απολαύστε τους, πλαισιωμένους κι από το υπόλοιπο καστ: Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Μία Γκοθ και την θρυλική αυθεντική πρωταγωνίστρια του 1977, Τζέσικα Χάρπερ. 


Suspiria red carpet 607 17

Μαζί τους φυσικά κι ο Τομ Γιορκ (με παντόφλα στο κόκκινο χαλί Τομ;), που υπογράφει το σάουντρακ του νέου «Suspiria».

Απών, όπως και στην συνέντευξη Τύπου όπου έγινε viral θέμα, ο... «Λουτς Εμπερσντορφ», το μεγάλο ερωτηματικό και η φάρσα των Λούκα Γκουαντανίνο και Τίλντα Σουίντον. Ή μήπως ο Λουτς ήταν μαζί μας, με κατακόκκινο φόρεμα κι αυτός;

Αποτέλεσμα εικόνας για BLANCHET MOSTRA VENEZIA 2018

Και μία Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία βρίσκεται στη Βενετία κι έρχεται σε όλες τις επίσημες πρεμιέρες, επίσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου