Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

«Ο Παράδεισος των Κυριών» – Ο τρίτος κύκλος στην ΕΡΤ2

Το 206ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της ρομαντικής σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» (Il Paradiso Delle Signore), παραγωγής Ιταλίας (RAI) 2018, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση-  οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:15.

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Εμίλ Ζολά «Στην Ευτυχία των Κυριών», η ιστορία διαδραματίζεται όταν γεννιέται η σύγχρονη Ιταλία, τις δεκαετίες του ’50 και του ’60. Είναι η εποχή του οικονομικού θαύματος, υπάρχει δουλειά για όλους και η χώρα είναι γεμάτη ελπίδα για το μέλλον.
Ο τόπος ονείρων βρίσκεται στην καρδιά του Μιλάνου, και είναι ένα πολυκατάστημα γνωστό σε όλους ως ο «Παράδεισος των Κυριών». Παράδεισος πραγματικός, γεμάτος πολυτελή και καλόγουστα αντικείμενα, ο τόπος της ομορφιάς και της φινέτσας που χαρακτηρίζουν τον ιταλικό λαό.
Στον τρίτο κύκλο του «Παραδείσου» πολλά πρόσωπα αλλάζουν. Δεν πρωταγωνιστούν πια ο Πιέτρο Μόρι και η Τερέζα Ιόριο. Η ιστορία εξελίσσεται τη δεκαετία του 1960, όταν ο Βιτόριο ανοίγει ξανά τον «Παράδεισο» σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του Πιέτρο. Τρεις καινούργιες Αφροδίτες εμφανίζονται και άλλοι νέοι χαρακτήρες κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την πλοκή.
Παίζουν: Aλεσάντρο Τερσίνι (Βιτόριο Κόντι), Αλίτσε Τοριάνι (Αντρέινα Μαντέλι), Ρομπέρτο Φαρνέζι (Ουμπέρτο Γκουαρνιέρι), Γκλόρια Ραντουλέσκου (Μάρτα Γκουαρνιέρι), Ενρίκο Έτικερ (Ρικάρντο Γκουαρνιέρι), Τζιόρτζιο Λουπάνο (Λουτσιάνο Κατανέο), Μάρτα Ρικέρντλι (Σίλβια Κατανέο), Αλεσάντρο Φέλα (Φεντερίκο Κατανέο), Φεντερίκα Τζιραρντέλο (Νικολέτα Κατανέο), Αντονέλα Ατίλι (Ανιέζε Αμάτο), Φραντσέσκο Μακαρινέλι ( Λούκα Σπινέλι) και άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου