Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Φιορεντίνα - Τορίνο 2-2 (vid)

Αποτέλεσμα εικόνας για Πάουλο Σόουζα

Η Φιορεντίνα την πάτησε με την Τορίνο (2-2) όπως την Πέμπτη με την Γκλάντμπαχ και πλέον οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες σε ότι αφορά την τεχνική της ηγεσία.

To δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και από ότι φαίνεται ο Πάουλο Σόουζα δεν το έμαθε και μετρά μέρες στο Αρτέμιο Φράνκι. Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από το Europa League από την Γκλάντμπαχ, σε ματς που το 2-0 έγινε 2-4, οι «βιόλα» την πάτησαν ξανά με τον ίδιο τρόπο.

Οι «βιόλα» μπήκαν θυμωμένοι στο γήπεδο και από το πρώτο ημίχρονο φάνηκε να καθαρίζουν την κατάσταση απέναντι στην Τορίνο που αγνοεί το διπλό στην Φλωρεντία για 30 χρόνια. Δύο γκολ από τους Σαπονάρα (8’) και Κάλινιτς (38’) έδωσαν αβαντάζ δύο τερμάτων, όμως στην επανάληψη τα φαντάσματα του επαναληπτικού με την Γκλάντμπαχ  επέστρεψαν.
Ο Μπελότι αστόχησε από τα 11 βήματα (62’), όμως ο ίδιος παίκτης μείωσε σε 2-1 τρία λεπτά αργότερα και στο 85’ έδωσε την τελειωτική βολή (2-2), προκαλώντας έκρηξη στις εξέδρες του Αρτέμιο Φράνκι που ζήτησε την αποπομπή του Πάουλο Σόουζα.
Δείτε εδώ το βίντεο:
Πηγή:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου