Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΕΟΤ: Ο γαστρονομικός πλούτος της Χαλκιδικής στην Ιταλία

Αποτέλεσμα εικόνας για Σχολή Μαγειρικής της Ρώμης «Coquis Ateneo Italiano Della Cucina».

Γαστρονομική εκδήλωση με παρουσίαση παραδοσιακών πιάτων της Χαλκιδικής διοργανώνει το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας, σε συνεργασία με τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού, στις 16 Φεβρουαρίου στη φημισμένη Σχολή Μαγειρικής της Ρώμης «Coquis Ateneo Italiano Della Cusina».

Αποτέλεσμα εικόνας για κολυμπαει Χαλκιδική

Η εκδήλωση, στην οποία έχουν προσκληθεί δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες, εντάσσεται στο ευρύτερο προϊόν με θέμα «Sailing, Diving and Cruising», που προωθεί ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Σχετική εικόνα

Στόχος της είναι η ανάδειξη της περιοχής στους Ιταλούς επαγγελματίες του κλάδου ως ένας προορισμός ο οποίος, εκτός από τα ήδη γνωστά διεθνώς πλεονεκτήματά του, διαθέτει και πλούσια γαστρονομική παράδοση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου