Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση Σύστασης Συλλόγου ΠΕ34

Καθηγητές Ιταλικής Γλώσσσας: 5.000 μαθητές διδάσκονται Ιταλικά ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες/συνάδελφοι,
κατόπιν των εξελίξεων, των επερωτήσεων από βουλευτές στη Βουλή και των συναντήσεων με πολιτικούς και εκπαιδευτικούς παράγοντες, θεωρήσαμε επιτακτική την
ανάγκη  ανασύστασης ενός επίσημου οργάνου ΠΕ34,  δηλαδή την ανασύσταση ενός επιστημονικού συλλόγου που να εκπροσωπεί όλους τους καθηγητές ιταλικής γλώσσας, με πτυχίο ιταλικής φιλολογίας από πανεπιστήμιο της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία, στις  16/6/2020 έλαβε χώρα η ιδρυτική συνέλευση ενός συλλογικού οργάνου με ονομασία Πανελλήνιος Σύλλογος Kαθηγητών Ιταλικής Γλώσσας – ΠΕ34, στην οποία  υπεγράφη το πρακτικό της συνέλευσης και το καταστατικό του συλλόγου. Στη συνέχεια ορίστηκε και η διοικούσα επιτροπή η οποία αποτελείται από τους εξής:

1)      BENTOYΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
2)      GULISANO ROSARIA
3)      ANEΖΑΚΗ ΑΓΛΑΙΑ
4)      ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
5)      ΜΑΝΙΑΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
6)      ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΟΓΛΟΥ ΡΕΝΑ
7)      ΤΥΜΒΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

Μέλη του συλλόγου μπορούν να είναι όλοι οι πτυχιούχοι  ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που δικαιωματικά υπάγονται στον εκπαιδευτικό κλάδο ΠΕ34, όπως ορίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας και που υπηρετούν ή δύναται να υπηρετήσουν σε όλες τις δομές της δημόσιας εκπαίδευσης της χώρας (πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας), αφού πρωταρχικός στόχος του συλλόγου είναι η προώθηση της διδασκαλίας της ιταλικής γλώσσας στη δημόσια εκπαίδευση. Ένας ακόμα στόχος του συλλόγου θα αποτελέσει και η σύνδεση της διδασκαλίας της Ιταλικής γλώσσας στη δημόσια εκπαίδευση με το Κρατικό Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας σε επίπεδο μοριοδοτούμενο από το ΑΣΕΠ.
Απευθύνουμε λοιπόν κάλεσμα σε όλους τους καθηγητές της ιταλικής γλώσσας ΠΕ34, να ενωθούμε όλοι σε έναν κοινό σύλλογο μέσω του οποίου να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε του στόχους μας. Όποιος ενδιαφέρεται να εγγραφεί ως μέλος ή να θέσει υποψηφιότητα για το προεδρείο του συλλόγου παρακαλείται να επικοινωνήσει με τον υπό σύσταση σύλλογο στο initalgr@gmail.com .
Η συντονιστική (διοικούσα) επιτροπή του υπό σύσταση Πανελλήνιου Συλλόγου Καθηγητών Ιταλικής Γλώσσας ΠΕ34
Υ.Σ Όποιος ενδιαφέρεται να διαβάσει το καταστατικό μπορεί να το ζητήσει στο  initalgr@gmail.com


http://inital.gr/%CE%86%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1/25-%CE%9C%CE%B1%CF%82-%CE%91%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD/24210-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%A3%CF%85%CE%BB%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%9534?fbclid=IwAR1bn8Cqo-2hw9QRkYbInwRJAb1BE1b_dR1UPZvu5RSDk9gtIbL3rIRe_pM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου