Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Υπέροχο μεσαιωνικό κάστρο, βγαλμένο από παραμύθια, νοικιάζεται αντί μόλις 114 δολ. - Σκέτη μαγεία

 

Ονειρευτήκατε ποτέ να παντρευτείτε σε ένα παραμυθένιο κάστρο στην Ιταλία; Μπορείτε πλέον να το νοικιάσετε για περίπου 100 δολάρια – και όλο το μέρος θα είναι αποκλειστικά δικό σας.

24 Νοεμβρίου 2018

Το Roccascalegna, ένα μεσαιωνικό χωριουδάκι στην κεντρική περιοχή του Αμπρούτσο, εκμισθώνει το εκπληκτικό κάστρο για γάμους, κοκτέιλ πάρτι, γενέθλια, επετείους και άλλα σημαντικά γεγονότα για μια εξευτελιστική τιμή.

Ο δήμαρχος Ντομένικο Τζιαντζορντάνο ελπίζει να χρησιμοποιήσει το πρόσφατα ανακαινισμένο κάστρο για να ζωντανέψει την πόλη του και το νοικιάζει έναντι 114 δολαρίων.

«Είναι μια πραγματικά χαμηλή τιμή, πρακτικά ένα φιλοδώρημα, θα μπορούσε να πει κανείς» δήλωσε ο δήμαρχος στο CNN Travel, για το κάστρο με την εκπληκτική θέα στις χιονισμένες κορυφές των ορεινών περιοχών μέχρι το γαλάζιο της Αδριατικής θάλασσας. «Ο στόχος μας δεν είναι να βγάλουμε λεφτά, αλλά να χρησιμοποιήσουμε αυτό το μοναδικό περιβάλλον για να αναβαθμίσουμε την τοπική οικονομία προσελκύοντας μια πελατεία που αγαπάει τα μικρά αλλά υπέροχα τοπία».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου