Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Καμεράνο : Η μυστική υπόγεια πόλη συνάντησης για τους Ιππότες του Ναού;

Αποτέλεσμα εικόνας για camerano italia città sotterranea

Κάτω από την πόλη Camerano στην Ιταλία υπάρχει μια μεγάλη, αρχαία υπόγεια πόλη με σήραγγες, σπηλιές και μυστικά περάσματα που οδηγούν σε μυστηριώδεις θαλάμους με βωμούς και αινιγματικά σύμβολα σκαλισμένα στους τοίχους.

Γράφει η Ellen Lloyd - 17 Δεκεμβρίου 2017 

Η ιστορία της υπόγειου πόλης Camerano περιβάλλεται από μυστήριο και είναι άγνωστο ποιος έκτισε αυτό το υπέροχο υπόγειο συγκρότημα.

Το υπόγειο συγκρότημα τριών επιπέδων χρησιμοποιούσαν οι Ελεύθεροι Μασόνοι Να’ί’τες Ιππότες ή Παγανιστές που πραγματοποιούσαν μυστικές συναντήσεις και  τελετές εκεί;

Οι ντόπιοι λένε ότι αυτή η αινιγματική υπόγεια πόλη ήταν πάντα εκεί και η ιστορία της υπόγειας πόλης είναι απλά άγνωστη. Υπάρχουν 17 εισόδοι στην υπόγεια πόλη και μερικά μυστηριώδη δωμάτια είναι προσβάσιμα από τα κύρια παλάτια της πόλης.

Αποτέλεσμα εικόνας για camerano italia città sotterranea

Το 2012, ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν σε μία από τις κρύπτες. Ένας από τους σκελετούς ανήκε σε ένα μωρό περίπου ενάμιση χρονών. Ποιος ήταν το παιδί και πώς και γιατί τα οστά ήταν θαμμένα εκεί, εξακολουθεί να παραμένει ένα άλυτο μυστήριο.

Ιερά Σπήλαια με Πνευματική Ενέργεια.

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστορικό, Alberto Recanatini και συγγραφέα του βιβλίου Le Grotte del Conero «(» Οι σπηλιές του Conero «), η πόλη του Camerano χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τους Picens, ανθρώπους που ζούσαν σε προχριστιανικούς χρόνους. πρώτους τεκμηριωμένους άποικους μεταξύ της 7ης και 4ης χιλιετίας π.Χ.

Οι αρχαίοι μύθοι λένε ότι αυτός είναι ένας τόπος μεγάλης πνευματικής σημασίας. Τα σπήλαια είναι ιερά και γεμάτα με πνευματική ενέργεια και η έντασή της αυξάνεται με βάθος.

Τα σπήλαια έχουν συμβολικό νόημα και αντιπροσωπεύουν την καθαρότητα. Πολλά από τα σπήλαια και τα δωμάτια συνδέονται με το φως και το σκοτάδι, τη ζωή και το θάνατο, τη δημιουργία και την καταστροφή, λέει ο Recanatini.

Αρχαίες δομές υπενθυμίζουν τον Ναό του Ιππότη.

Η υπόγεια πόλη Camerano είχε διαφορετική λειτουργία με την πάροδο του χρόνου. Στην αρχαιότητα χρησιμοποιήθηκε για θρησκευτικές τελετές- αργότερα έγινε μια αποθήκη για το νερό και κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου ήταν καταφύγιο από βόμβες.

Σχετική εικόνα

Μέσα στο υπόγειο συγκρότημα υπάρχουν θολωτές,  ή τοξωτές κόγχες και οι σήραγγες στις σπηλιές κοσμούνται με θρησκευτικά σύμβολα. Ο Recanatini εξηγεί ότι μια από αυτές τις μυστηριώδεις δομές θυμίζει τους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης, ενώ μια άλλη αίθουσα μοιάζει με τον τάφο του Ιησού Χριστού στην Ιερουσαλήμ.

Σήμερα είναι δυνατόν να επισκεφθείτε την υπόγεια πόλη. Οι τρεις σπηλιές που έχουν μοναδικά σύμβολα στους τοίχους είναι πλέον ανοιχτές στο κοινό: το Palazzo Ricotti, το Palazzo Corraducci και το Palazzo Mancinforte.

Πηγή: http://www.ancientpages.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANCIENT PAGES: Corfiatiko


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου