Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Eros Ramazzotti : Nέο άλμπουμ από τον Ιταλό τραγουδιστή με τίτλο «Perfect»

Το νέο Άλμπουμ του Eros Ramazzotti έχει τον τίτλο "Perfetto". Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, και  περιέχει δεκατέσσερα κομμάτια.
Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη ήταν η έκδοση της συλλογής "Eros 30"", τον περασμένο Οκτώβριο, για τα  τριάντα χρόνια από την κυκλοφορία του single "Terra promessa" τραγούδι με το οποίο ο καλλιτέχνης καθιερώθηκε στο ευρύ κοινό. Η  παγκόσμια περιοδεία  του Eros Ramazzotti θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου από το Ρίμινι και και θα ακολουθήσουν η  Βερόνα (με ένα διπλό live  στις 16 και 18 Σεπτεμβρίου), το  Μιλάνο, η Ρώμη, το Μονακό, κ.α   Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πλήρη  λίστα των ημερομηνιών. Περισσότερα για την προηγούμενη δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη  μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο εδώ : "Eros 30"

Πηγή: http://www.vsmusicnet.com/2015/03/Eros-Ramazzotti.ipg.html


O Eros Luciano Walter Ramazzotti γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1963.
Σήμερα τον γνωρίζουμε απλά ως Eros Ramazzotti. Ιταλός τραγουδιστής και δεν περιορίζεται εκεί. Γράφει και τραγούδια. Είναι διάσημος καλλιτέχνης στην Ιταλία και όχι μόνο εκεί αλλά και σε παγκόσμια εμβέλεια. Αυτό γίνεται φανερό και από τα ίδια του τα album, καθώς τα περισσότερα έχουν κυκλοφορήσει σε 2 γλώσσες(ιταλικά και αγγλικά). Πριν ακόμα από το 1984, είχε ηχογραφήσει 11 album, τα οποία βρίσκονταν στα charts όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και της Αμερικής. Ο Eros έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια δίσκους στα 25 χρόνια της καριέρας του. Έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς καλλιτέχνες, όπως για παράδειγμα, Cher, Tina Turner, Andrea Bocelli, Patsy Kensit, Anastacia, Joe Cocker, Luciano Pavarotti, Laura Pausini, και Ricky Martin. Ήταν γιος πιανίστα, ο οποίος του έδωσε το όνομα του Έλληνα θεού,Έρωτα. Ξεκίνησε να ασχολείται με την κιθάρα στην ηλικία των 7. Από μικρός ονειρευόταν μία καριέρα στο τραγούδι. Ως έφηβος, έγραφε τραγούδια με τη βοήθεια του πατέρα του, Ροδόλφο. Το 1981 πήρε μέρος σε ένα μουσικό διαγωνισμό, που ονομαζόταν Voci Nuove di Castrocaro, με το τραγούδι ΄΄Rock 80΄΄, το οποίο έγραψε και ο ίδιος του. Αν και δεν κέρδισε σε αυτό το διαγωνισμό, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει το πρώτο του συμβόλαιο, πράγμα που τον έκανε να μετακομίσει πολύ γρήγορα με τη μητέρα και τον αδερφό του στο Μιλάνο. To πρώτο single του Eros Ramazzotti (Ad un amico), κυκλοφόρησε το 1982 και δεν είχε επιτυχία. Λίγο αργότερα ο Eros, συνάντησε το μέντορά του, Renato Brioschi, που τον βοήθησε να σκαρφαλώσει στην επιτυχία. Το 1984 πήρε μέρος στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, όπου εκεί κέρδισε το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου με το τραγούδι Terra promessa. 

See more at: http://www.tralala.gr/eros-ramazzotti-biography/#sthash.Acz1URZa.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου