Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

«Αδελφές» – Τα δύο τελευταία επεισόδια της εξαιρετικής ιταλικής σειράς στην ΕΡΤ2 14 & 15.12.2019


Το ενδέκατο και το δωδέκατο επεισόδιο της εξαιρετικής δραματικής σειράς μυστηρίου «Αδερφές» (Sorelle / Sisters), παραγωγής Ιταλίας (RAI) 2017, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 22:00.

Σκηνοθεσία: Τσίντσια Τορίνι.
Σενάριο: Ιβάν Κολτρονέο – Μόνικα Ραμέτα.
Πρωταγωνιστούν: Άννα Βάλε (Κιάρα), Τζόρτζιο Μαρκέζι (Ρομπέρτο), Λορέτα Γκότζι (Αντονία), Άννα Κατερίνα Μοραρίου (Έλενα), Αλέσιο Βασάλο (Ντανιέλε), Ιρένε Φέρι (Σίλβια), Αουρόρα Τζοβινάτζο (Στέλα), Λεονάρντο Ντέλα Μπιάνκα (Μάρκο), Άλαν Καπέλι Γκετζ (Νικόλα), Ελιζαμπέτα Πελίνι (Μπάρμπαρα), Λορέτα Γκότζι (Αντονία).
«Δύο αδελφές, μία τραγωδία και η αποκάλυψη μιας απρόσμενης
και συνάμα τρομακτικής αλήθειας…»
Γενική υπόθεση: Η Κιάρα, 39 ετών, εξαιρετική δικηγόρος, χωρίς σύντροφο και παιδιά, ζει στη Ρώμη. Ευτυχισμένη απολαμβάνει την ανεξαρτησία της, την επαγγελματική της επιτυχία και το υπέροχο σπίτι της, στο κέντρο της πόλης.
Έχει ξεκόψει από τις ρίζες της και τη γενέτειρά της, την πόλη Ματέρα, στην περιοχή Μπαζιλικάτα στη Νότια Ιταλία, όπου αναγκάζεται να επιστρέψει εξαιτίας οικογενειακών εντάσεων.
Η μητέρα της, η Αντονία, ζει εκεί. Σε ένα υπερσύγχρονο σπίτι, μακριά από το κέντρο της πόλης, ζει και η μεγαλύτερη αδελφή της Έλενα, μαζί με τα τρία της παιδιά: τη Στέλα και τον Μάρκο που είναι δίδυμοι και είναι 16 ετών και τον μικρό Τζούλιο που είναι 8 ετών.
Η Κιάρα δεν συμπαθεί ούτε τη γενέτειρά της, ούτε τους κατοίκους της. Η σχέση της με τη μεγαλύτερη αδελφή της έχει χαλάσει με την πάροδο των χρόνων. Όμως, η μυστηριώδης εξαφάνιση της Έλενα πρώτα και η ανακάλυψη του πτώματός της στη συνέχεια, την αναγκάζουν να ανανεώσει τους δεσμούς της με την οικογένειά της και με το γαμπρό της, τον Ρομπέρτο, μέχρι τη στιγμή που η αποκάλυψη μιας απρόσμενης και συνάμα τρομακτικής αλήθειας θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, στις 22:00
Eπεισόδιο 11o. Η Σίλβια κι ο Νάντο συναντούν με κάποια δικαιολογία τον Μαρτίνο Σινισκάλτσι στο δημαρχείο και από το DNA που καταφέρνουν να ανιχνεύσουν έρχεται η επιβεβαίωση ότι είναι ο πατέρας του Τζούλιο.
Προκειμένου να μπορέσει να ενεργήσει χωρίς να χρειάζεται άδεια, η αστυνομικός εξαιρείται από την υπόθεση και παίρνει άδεια.Ο Σινισκάλτσι εμφανίζεται στο δικαστήριο, αλλά το άλλοθί του δεν ευσταθεί και συγκρούεται με την Κιάρα.Ο Ντανιέλε ανακαλύπτει ότι ο αντιδήμαρχος χτυπούσε τη σύζυγό του. Η Κιάρα την πείθει να καταθέσει.
Ο δικαστής απαλλάσσει τον Ρομπέρτο από τις κατηγορίες και παραπέμπεται σε δίκη ο Σινισκάλτσι. Ο Ντανιέλε, ερωτευμένος με την Κιάρα, αποφασίζει να επιστρέψει στη Ρώμη.
Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στις 22:00
Eπεισόδιο 12ο (τελευταίο). Η Κιάρα είναι έτοιμη να μετακομίσει στην Πάρμα με τον Ρομπέρτο και τα αγόρια, όταν βλέπει στον υπολογιστή της μητέρας της ένα βίντεο όπου η Έλενα εκβιάζει τον Ρομπέρτο για κάποιο πτυχίο που αγόρασε.
Η Κιάρα αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος και του κλείνει ένα ραντεβού στο φαράγγι της Ματέρα, στο σημείο όπου συναντιούνταν με την αδελφή της όταν ήταν παιδιά, όπου τον κατηγορεί πριν να δεχθεί επίθεση, από την οποία γλιτώνει χάρη στην παρέμβαση του φαντάσματος της Έλενας. Ο δολοφόνος συλλαμβάνεται, ενώ η Κιάρα ξεκινά ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή της.

https://press.ert.gr/tv/adelfes-ta-dyo-teleytaia-epeisodia-tis-exairetikis-seiras-stin-ert2-14-amp-15-12-2019/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου