Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Θέλει φιλικό με Φιορεντίνα ο Παναιτωλικός

Ένα σημαντικό φιλικό θέλει να κλείσει ο Παναιτωλικός για να γιορτάσει τα 90στά γενέθλιά του, προσκαλώντας τη Φιορεντίνα στο Αγρίνιο τον προσεχή Μάρτιο. Τι απάντησε η ιταλική ομάδα στο Sport24.gr.



H μεγάλη Φιορεντίνα του Παόυλο Σόυζα στο Αγρίνιο; Κι όμως, είναι πιθανό. Ο Παναιτωλικός έχει αποστείλει πρόσκληση στους "βιόλα" προκειμένου να διεξαχθεί φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων τον προσεχή Μάρτιο, κατά τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
Άλλη μια καινοτόμα πρόταση από μια επαρχιακή ομάδα που εκπλήσσει συνεχώς ευχάριστα, όπως ο Παναιτωλικός. Η συμβολική σημασία της πρόσκλησης ανάγεται στην κοινή χρονιά ίδρυσης (1926) τόσο της ομάδας του Αγρινίου όσο και της Τοσκάνης, η οποία τα πηγαίνει εξαιρετικά την τρέχουσα σεζόν στη Serie A, ούσα δεύτερη με 35 βαθμούς σε 17 αγωνιστικές μόλις έναν πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ ενώ συνεχίζει και στους "32" του Europa League, όπου θα αναμετρηθεί με την Τότεναμ.
Βέβαια οι "βιόλα" δεν έχουν δώσει απάντηση στον Παναιτωλικό. Το Sport24.grεπικοινώνησε με τον υπεύθυνο Γραφείο Τύπου της Φιορεντίνα, Λούκα ντι Φραντσέσκο, ο οποίος άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.
"Δεν γνωρίζω τίποτα το συγκεκριμένο, το πρόβλημα ότι το Μάρτιο είναι φορτωμένο το πρόγραμμα με τα ματς του Europa League και του πρωταθλήματος. Δεν μπορώ να πω ότι θα απαντήσουμε θετικά ή αρνητικά".
Σε κάθε περίπτωση ο Παναιτωλικός είναι αποφασισμένος να φέρει ένα δυνατό όνομα ομάδας στο Αγρίνιο για τους εορτασμούς των 90 ετών από την ίδρυσή του, ακόμη κι αν η προσπάθεια με τη Φιορεντίνα δεν αποδώσει καρπούς. Το εγχείρημα είναι δύσκολο εξ' αντικειμένου, αλλά οι προσπάθειες των ανθρώπων της διοίκησης της ομάδας του Αγρινίου συνεχίζονται με σκοπό το αίσιο αποτέλεσμα.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου