Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Ένας ιερομόναχος νικητής του «The Voice»-Σάρωσε με την «αγγελική» φωνή του

Ο Πατήρ Φώτιος που διαθέτει «αγγελική» φωνή, εμφανίστηκε στον τελικό του show ταλέντων και μάγεψε κοινό και κριτές με την ερμηνεία του ιταλικού τραγουδιού «Per Te» («Για Σένα»).
Μετά από την συγκλονιστική του ερμηνεία, δεν είναι απορίας άξιον που τον ψήφισε το 76% του κοινού, ενώ ο ίδιος δήλωσε στο «RT» για την νίκη του:

«Το γεγονός ότι ανέβηκα στη σκηνή του «The Voice» ενθουσιάζει τον κόσμο, ξαφνιάστηκαν, δεν περίμεναν να δουν έναν ιερέα γιατί απλά προσδοκούσαν να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά. Ξαφνικά βλέπουν έναν ιερέα και όπως φαίνεται η παρουσία μου τους υπενθυμίζει την ύπαρξη της συνείδησης, της ψυχής και της αμαρτίας. Τώρα είναι αρκετοί αυτοί που μου γράφουν πως από τη στιγμή που με είδαν στην τηλεόραση θέλουν να πάνε στην εκκλησία. Οσοι με γνωρίζουν, τόσο στο μοναστήρι όσο και στην κοσμική ζωή με υποστηρίζουν. Ακόμη και εάν έχουν αμφιβολίες δεν τις εκφράζουν. Όμως γνωρίζω με βεβαιότητα ότι όλο το μοναστήρι με στηρίζει. Με βλέπουν στην τηλεόραση και με ψηφίζουν, ακόμη και ο εξομολογητής μου».

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου