Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Όταν η ζωή μιμείται την Τέχνη

Αποτέλεσμα εικόνας για Vince Colosimo,


Στο δικαστήριο για κατοχή του ναρκωτικού ice, ο γνωστός ηθοποιός Vince Colosimo, που ενσάρκωσε τον ρόλο του εμπόρου ναρκωτικών στην τηλεοπτική σειρά Underbelly

Tην κατηγορία για κατοχή του ναρκωτικού ice, αντιμετώπισε την Παρασκευή το πρωί στο Πλημμελειοδικείο της Μελβούρνης ο ηθοποιός Vince Colosimo, γνωστός στην ελληνική ομογένεια σε κάθε γωνιά του κόσμου, αλλά και στην Ελλάδα, από την συμμετοχή του στην ταινία «Οι Βασιλιάδες της Μυκόνου».
Ο 50χρονος ηθοποιός συνελήφθη από την Αστυνομία τον Σεπτέμβριο, στα βόρεια προάστια της Μελβούρνης, μετά από έρευνα της Αστυνομίας στο αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, ο Colosimo διατάχθηκε να πληρώσει πρόστιμο $1.000 χωρίς να του επιβληθεί κάποια αυστηρότερη ποινή. 
Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά Underbelly, όπου ο Colosimo, υποδυόταν τον ρόλο του αδίστακτου νονού και εμπόρου ναρκωτικών του υποκόσμου της Μελβούρνης Alphonse Gangitano, η καριέρα του ιταλικής καταγωγής ηθοποιού απογειώθηκε.
Λίγο καιρό αργότερα βρέθηκε στο Χόλιγουντ και στο πλευρό του Leonardo Di Caprio ενσαρκώνοντας ρόλους στις ταινίες «Body of Lies» και «The Great Gatsby». 
Παρά το γεγονός ότι ο ταλαντούχος Αυστραλός ηθοποιός έχει στο ιστορικό του πάνω από 30 ταινίες και συμμετοχές σε πολλές τηλεοπτικές σειρές λίγο μετά την επιστροφή του από τη «Μέκκα» του κινηματογράφου, οι προοπτικές νέων δουλειών στο χώρο του κινηματογράφου ή της τηλεόρασης άρχισαν να λιγοστεύουν μέρα με τη μέρα. 
Το 2011 ο Colosimo, κατάφερε να γλιτώσει την χρεωκοπία μετά από διακανονισμό της τελευταίας στιγμής με δικηγορικό γραφείο, στο οποίο χρωστούσε $36.000. 
Λίγο καιρό αργότερα, το 2014 για την ακρίβεια, αποκαλύφθηκε ότι ο ηθοποιός εργαζόταν στην οικοδομή προκειμένου να καταφέρει να επιβιώσει οικονομικά. 
Ο Colosimo, πατέρας σήμερα δύο παιδιών, έναν περίπου μήνα πριν, όταν έγινε γνωστό ότι η εντοπίστηκε από την Αστυνομία της Βικτώριας, με μικρή ποσότητα του ναρκωτικού ice, δήλωσε δημόσια ότι όντως η ζωή του τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τόσο εύκολη, αλλά και αποφασισμένος να αφήσει το πρόσφατο παρελθόν πίσω του και να αφοσιωθεί στη δουλειά του.
«Η προσαγωγή μου στην Δικαιοσύνη μου έδωσε να καταλάβω ότι όλα πρέπει να αλλάξουν. Οι δύο κόρες μου είναι η ζωή μου και μαζί με τη δουλειά μου οι μεγαλύτερες αγάπες της ζωή μου. Είμαι έτοιμος να κάνω τις αλλαγές που πρέπει να κάνω» δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Herald Sun».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου