Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Δένει Ντιμπάλα η "μεγάλη κυρία"


Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Γιουβέντους και η πρωταθλήτρια Ιταλίας σπεύδει να κλείσει τα αφτιά του Αργεντινού σταρ στις «σειρήνες» άλλων μεγάλων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αργεντινός φορ ετοιμάζεται να υπογράψει μέσα στην εβδομάδα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021 με αποδοχές, που θα αγγίζουν τα έξι εκατ. ευρώ τον χρόνο, πλησιάζοντας τα 7.5 εκατ. ευρώ που εισπράττει ετησίως ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ο Ντιμπάλα αυτήν τη στιγμή εισπράττει 2.2 εκατ. ευρώ, αποδοχές στις οποίες συμφώνησε όταν μετακινήθηκε από την Παλέρμο στη «Γιούβε» το περασμένο καλοκαίρι. Ο επιθετικός της Γιουβέντους, συνοδεία του εκπροσώπου του, θα συναντηθεί σήμερα με τη διοίκηση, προκειμένου να συζητήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του 23χρονου Αργεντινού με αυξημένες αποδοχές.

Ο μάνατζερ του Ντιμπάλα, Πιερπάολο Τριούλτζι, βρίσκεται στην Ιταλία από την περασμένη εβδομάδα και σήμερα το βράδυ έχει προγραμματισμένο ραντεβού με τον διευθυντή της «Γιούβε», Μπέπε Μαρότα, ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Η συμφωνία έχει επιτευχθεί εδώ και καιρό, με το νέο συμβόλαιο να έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2021, περιλαμβάνοντας ετήσιες αποδοχές ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ, μόλις 500 χιλιάδες λιγότερα από αυτές του συμπατριώτη του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Για την αξία του νεαρού Αργεντινού σταρ μίλησε ο παλαίμαχος άσος της «κυρίας», Μάρκο Ταρντέλι: «Νομίζω ότι είναι ένας μεγάλος παίκτης. Κανείς δεν έχει αμφιβολία γι' αυτό. Μοιάζει αρκετά με τον Μέσι στον τρόπο παιχνιδιού και λιγότερο στον Ντελ Πιέρο. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνει μέσα στο παιχνίδι και έχει την ποιότητα να κάνει τη δουλειά του. Ναι, θα τον παρομοίαζα με έναν καινούργιο Μέσι».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου