Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Στην αντεπίθεση για Οκάκα η Σαμπντόρια


Οι ισχυρισμοί του Στέφανο Οκάκα πως η Σαμπντόρια προσπάθησε να καταστρέψει την καριέρα του δεν έμειναν αναπάντητοι από τους Γενοβέζους.


Ο στράικερ της Άντερλεχτ, με πρόσφατες τοποθετήσεις του, άφησε να εννοηθεί πως η Σαμπ τον είχε απειλήσει να εκτροχιάσει την καριέρα του, αν δεν δεχόταν να πάρει μεταγραφή ή αν δεν υπέγραφε νέο συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές.

Μία τέτοια θέση, φυσικά δεν έμεινε αναπάντητη από τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας, που δια στόματος Κάρλο Όστι, πέρασαν στην αντεπίθεση. «Η πικρία του απέναντί μας είναι εντελώς απρόκλητη. Είναι ώρα να πούμε ''αρκετά'' με τα ψέματά του. Ο Οκάκα ήρθε εδώ με εισήγηση του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Εγώ του πρότεινα συμβόλαιο 1 εκατομμυρίου ευρώ μέχρι το 2019, αλλά αρνήθηκε να υπογράψει» εξήγησε ο αθλητικός διευθυντής της Σαμπντόρια, προσθέτοντας: «Αν μη τι άλλο, είναι αυτός που έχει ξεσπάσει πάνω μου δύο φορές, καταλήγοντας να τιμωρηθεί δύο φορές από το κλαμπ».
Ο Ιταλός φορ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League, πραγματοποιεί πάντως σπουδαίο ξεκίνημα στην Jupiler League, έχοντας σημειώσει 8 γκολ, όσα είχε πετύχει σε όλη τη θητεία του στη Γένοβα.

gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου