Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Τι τρώνε για να γλυκαθούν τα Χριστούγεννα σε διάφορες χώρες του κόσμου;

Struffoli
Μικρές μπουκίτσες τηγανητής ζύμης φουντουκιού με ξύσμα λεμονιού και υπέροχη γεύση, τα struffoli πασπαλίζονται με ζάχαρη άχνη ή μέλι και προσφέρονται τις γιορτές στην Ιταλία. Κανείς δεν τους λέει «όχι» εύκολα.



Amaretti
Είναι ουσιαστικά τα ιταλικά αμυγδαλωτά, τα οποία φτιάχνονται με πολύ λίγα υλικά και δεν λείπουν από κανένα ιταλικό σπίτι τα Χριστούγεννα.

newsville.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου