Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Βραδιά-τελικός για ΠΑΟΚ στην Ιταλία

Πιστεύει στη νίκη απόψε κόντρα στη Φιορεντίνα ο Bλάνταν Ιβιτς.

Στόχος του ΠΑΟΚ από τον σημερινό (20.00) αγώνα του με τη Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι για την 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ είναι να πάρει τέτοιο αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης, αν και δεν εξαρτώνται όλα μόνο από τι θα κάνει στη Φλωρεντία.

Χρειάζεται και να μη κερδίσει η Καραμπάγκ τη Σλόβαν Λίμπερετς ώστε να υπάρχουν ελπίδες την τελευταία αγωνιστική, ενώ με ήττα αποκλείεται οριστικά.

Ο Βλάνταν Ιβιτς, πάντως, πιστεύει στη νίκη και στους παίκτες του, όπως επισήμανε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. «Την ξέρουμε τη Φιορεντίνα. Εχει πολλούς και καλούς παίκτες που με την ποιότητά τους μπορούν να σε απειλήσουν κάθε στιγμή. Εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στον παιχνίδι, να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση και μέσα στον αγώνα, όπως και στο πρώτο παιχνίδι που τα πήγαμε αρκετά καλά. Η ψυχολογία των παικτών είναι σε καλή κατάσταση. Δουλέψαμε πολύ αυτό το διάστημα, ώστε να αφήσουμε πίσω μας τα άσχημα παιχνίδια του προηγούμενου διαστήματος. Οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω σε αυτούς για το συγκεκριμένο παιχνίδι», ισχυρίστηκε ο Σέρβος τεχνικός, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τζαβέλλα, Περέιρα και Αθανασιάδη. Για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ έκανε επιπλέον σχόλιο, τονίζοντας πως «είναι παίκτης της ομάδας, είναι ο αρχηγός της ομάδας και έτσι θα παραμείνει».

Για το σημερινό παιχνίδι μίλησε και ο Ανχελ Κρέσπο, επισημαίνοντας πως «είμαστε έτοιμοι. Είναι δύσκολο ματς, η Φιορεντίνα είναι δυνατός αντίπαλος, όμως θα δώσουμε το μέγιστο για να ανταποκριθούμε. Είμαστε πιο ξεκούραστοι και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ώς το τέλος, να εκμεταλλευθούμε κάθε ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί».

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου