Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Απόλυτα θετικός απολογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Περιστεράς


Ο ταλαντούχος μικρός αναβάτης Γιάννης Περιστεράς πραγματοποίησε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, σημειώνοντας εξαιρετική απόδοση στο Ιταλικό πρωτάθλημα CIV και θέτοντας βάσεις για περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Ο 11 ετών ταλαντούχος αναβάτης Γιάννης Περιστερας πραγματοποίησε μια ανοδική και ελπιδοφόρα πορεία τη χρονιά που πέρασε στο ιταλικό πρωτάθλημα CIV ,όπου και συμμετείχε στην ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία pre Mini Gp. Μάζεψε πολύτιμη εμπειρία, έκανε πολύ καλούς χρόνους και τερματισμούς, ενώ κατάφερε να ανέβει και στο βάθρο, στη δεύτερη θέση. Το τελευταίο μάλιστα έγινε στον αγώνα της χρονιάς ,της κατηγορίας, απόδειξη πως ο Γιάννης χτιζει γέρα θεμέλια πάνω σε αυτά που μαθαίνει, τα όποια τον οδηγούν να κινείται μόνο ανοδικά.

Ο Περιστερας έδειξε από την πρώτη κιόλας συμμέτοχη του στο πρωτάθλημα την ταχύτητα άλλα και την όρεξη που έχει ως αναβατής. Στην πίστα της Franciacorta, τον περασμένο Μάιο , στον πρώτο του αγώνα, ξεκίνησε από την τελευταία θέση της σχάρας εκκίνησης και μέσα σε 8 γύρους κατάφερε να αναρριχηθεί στη 5η θέση ,όπου και τερμάτισε τελικά. 

Η συνέχεια για τον μικρό Περιστερά ηταν εξίσου δυναμική. Στην πίστα του Varano ο νεαρός αναβάτης κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση στις κατατακτήριες δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ταχύτητα που διαθέτει, ενώ στον αγώνα έπειτα και παρά την ατυχή στιγμή που είχε στην αρχή, κατάφερε να πάρει άλλη μια 5η θέση.

Στον επόμενο αγώνα του  Pre MiniGP , ο Γιάννης περιστεράς με την Metrakit 50 μοτοσυκλέτα του τερμάτισε 6ος και έχοντας μαζέψει 50 βαθμούς βρέθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία του, κόντρα σε αντίπαλους έως και τρία χρόνια μεγαλύτερους του που έχουν παράλληλα και μεγαλύτερη εμπειρία.

Ακολουθησε ακόμη μια 5η θέση στην πίστα Pomposa, σε μια πίστα όπου αποκόμισε πολύτιμη εμπειρία των δυσμενών λογω καιρικών συνθηκών , -η μέρα του αγώνα ξεκίνησε με την πίστα βρεγμένη άλλα ο αγώνας έγινε στεγνός- και έδειξε ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις συνθήκες , ενώ στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, είχαμε και το αποκορύφωμα της προσπάθειας του.

Ο Περιστεράς που δεν σταμάτησε να προπονείται από τον προηγούμενο αγώνα, πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στην πίστα της  Vallelunga και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Αυτό το πετυχε ύστερα από σκληρές μάχες με δυνατούς αντιπάλους από Ιταλία, Η.Π.Α και Ελβετία, με το εξαιρετικό αποτέλεσμα να δείχνει απλά την πρόοδο που σημείωσε από την αρχή μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

Ο εντεκάχρονος πλέον Γιάννης Περιστεράς, έχει ολο το μέλλον μπροστά του και όλα δείχνουν ότι με σκληρή προπόνηση και τους κατάλληλους ανθρώπους στο πλευρό του μπορεί να πετυχει σημαντικές διακρίσεις. Του ευχόμαστε ο,τι καλύτερο για το μέλλον.

Πηγή: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου