Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Easy riders από τη Σικελία ταξίδεψαν με της μηχανές τους στις ομορφιές της Δυτικής Ελλάδας - ΦΩΤΟ

Οι Gorgoni από τη Σικελία


Easy riders από τη Σικελία ταξίδεψαν με της μηχανές τους στις ομορφιές της Δυτικής Ελλάδας - ΦΩΤΟ Οι Gorgoni από τη Σικελία

Μια όμορφη παρέα δικυκλιστών κατέγραψε η κάμερα του thebest.gr την τελευταία ημέρα παραμονής τους στην χώρα μας και ενώ είχαν ήδη πάρει το ταξίδι της επιστροφής στη Σικελία. Τα μέλη της λέσχης Gorgoni Social Moto Club, ήλθαν στη χώρα μας στις 28 Ιουνίου και από τότε οδηγούσαν σε υπέροχες διαδρομές με τη βοήθεια χαρτών και πλοηγών gps. Επισκέφθηκαν τα Μετέωρα, τους Δελφούς, την Σπάρτη, τη Μονεμβασιά και άλλους εκπληκτικούς προορισμούς για τους οποίους είχαν φροντίσει να λάβουν νωρίτερα πληροφορίες.

Τελευταίος τους σταθμός ήταν η αχαϊκή πρωτεύουσα, λίγο πριν το ταξίδι της επιστροφής. Οπως δήλωσαν στο σύνολό τους οι 26 επιβαίνοντες στις 13 μηχανές μεγάλου κυβισμού, απόλαυσαν την ελληνική κουλτούρα, ενώ ένοιωσαν πολύ οικεία με το μορφολογικό ανάγλυφο των περιοχών από τις οποίες πέρασαν και το οποίο βρήκαν πολύ γνώριμο με πόλεις της Σικελίας.

Ιδιαίτερα τόνισαν την ελληνική φιλοξενία. Οπως είπαν, όπου κι αν πήγαν τους αγκάλιασαν με θέρμη και τους εξυπηρέτησαν σε ότι κι αν ζήτησαν.

Γιάννης Πομώνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου