Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Tα μυστικά του στιλ των Ιταλίδων -Με αυτά τα 7 κομμάτια είναι πάντα φινετσάτες

Tα μυστικά του στιλ των Ιταλίδων -Με αυτά τα 7 κομμάτια είναι πάντα φινετσάτες 

Στην βιομηχανία της μόδας, η Ιταλία είναι μια από τις χώρες που δίνει κατευθυντήριες γραμμές και «ορίζει» τάσεις.

Οι Ιταλίδες, γυναίκες με ταπεραμέντο και φιλαρέσκεια, που τους αρέσει να δείχνουν όσο το δυνατόν πιο θηλυκές και στιλάτες, εντυπωσιάζουν με τις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Οι street style σταρς παραδίδουν μαθήματα στιλ και αγαπούν να υιοθετούν νέες τάσεις και να τις «παντρεύουν» δημιουργώντας ένα ξεχωριστό στιλιστικό αποτέλεσμα.

Ακριβά ρούχα και ακριβά κοσμήματα, ψηλά τακούνια, πολύ θηλυκά χτενίσματα, εντυπωσιακές handbags.

Υπάρχουν κομμάτια που έχουν εξέχουσα θέση στην γκαρνταρόμπα τους: statement πανωφόρια, μίνι φούστες, animal print κομμάτια, ρούχα με φωτεινά χρώματα, statement κοσμήματα.

1) Miniskirt: Οι Ιταλίδες αγαπούν να είναι σέξι και θηλυκές. Μια μίνι φούστα είναι κομμάτι που έχει θέση στην γκαρνταρόμπα των περισσότερων.

2) Statement earrings: Οι Ιταλίδες θέλουν να τραβούν τα βλέμματα. Αγαπούν τα κοσμήματα και ιδιαιτέρως τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια που δεν τα αποχωρίζονται ούτε στις πρωινές τους εμφανίσεις.

3) Flat top sunglasses: Τα γυαλιά που δίνουν ξεχωριστό στιλ. Πολλές Ιταλίδες street style σταρς τα επιλέγουν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις.

4) Embellished heels: Τα τακούνια που δεν περνούν απαρατήρητα και φυσικά είναι μέσα στις αγαπημένες τους επιλογές.

5) Φωτεινά χρώματα: Οι Ιταλίδες αγαπούν τα ζωηρά χρώματα. Το κίτρινο είναι ένα από τα αγαπημένα τους! Τόσο σε φορέματα, όσο και σε handbags.

6) Statement coats: Το πανωφόρι που εξασφαλίζει εντυπωσιακή εμφάνιση (ή μπορεί να υποστηρίξει και μια ολόκληρη εμφάνιση).

7) Animal Print: Σέξι, δυναμικό, εντυπωσιακό. Το animal print το βλέπουμε στις καθημερινές τους εμφανίσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου