Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

40χρονη Ιταλίδα ξόδεψε 10.000 ευρώ για να παντρευτεί τον... εαυτό της!

Βγήκε από μία σχέση 12 ετών, πέρασε για δύο χρόνια μόνη και... πήρε τη μεγάλη απόφαση - «Η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από έναν άνδρα...», δήλωσε. Από τον Γιώργο Βράτσο

Βγήκε από μία σχέση 12 ετών, πέρασε για δύο χρόνια μόνη και... πήρε τη μεγάλη απόφαση - «Η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από έναν άνδρα...», δήλωσε. 

Γιώργος  Βράτσος

Πριν από χρόνια, αντικείμενο συζήτησης αποτελούσε ο... πολιτικός γάμος. Το θέμα αυτό ξεπεράστηκε, λόγω και των συνθηκών της σύγχρονης ζωής. Ακολούθησε η συζήτηση σε παγκόσμια κλίμακα, για τους γάμους των ατόμων του ιδίου φύλου. Με ενστάσεις ή χωρίς, το θέμα διευθετείται από χώρα σε χώρα, καθώς τα κοινοβούλια ακολουθούν τις εξελίξεις στις κοινωνίες. Πριν κοπάσει ο θόρυβος, μία 40χρονη Ιταλίδα θέτει νέα... δεδομένα στην υπόθεση «γάμος», καθώς ξεπέρασε όλες τις προηγούμενες... συνηθισμένες -πλέον- καταστάσεις, καθώς παντρεύτηκε τον... εαυτό της, σε μία τελετή που κόστισε 10.000 ευρώ!

Η Λάουρα Μέσι -όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα- πέρασε δια πυρός και σιδήρου σε προσωπικό επίπεδο, πριν καταλήξει στην υλοποίηση της αν μη τι άλλο πρωτοποριακής της ιδέας. Προερχόταν από μία σχέση διάρκειας 12 ετών. Ακολούθησαν δύο χρόνια που έμεινε μόνη της, πριν καταλήξει να περάσει βέρες στον... εαυτό της!

«Αν παρουσιαστεί ένας άνδρας που θα μου αποδείξει ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί, δεν θα πω όχι. Όμως η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από έναν άνδρα», τόνισε χαρακτηριστικά η 40χρονη Ιταλίδα, η οποία είναι γυμνάστρια και διαθέτει μία αξιόλογη εξωτερική εμφάνιση.

«Είπα στους συγγενείς και τους φίλους ότι αν δεν βρω τον άνθρωπο που θα συμπορευτούμε στη ζωή πριν κλείσω τα 40, τότε θα παντρευτώ τον εαυτό μου. Αυτό έκανα...», πρόσθεσε η Λάουρα, η οποία μάλιστα ακολούθησε όλο το... εθιμοτυπικό, κόβοντας και τούρτα.

Ο γάμος της 40χρονης Ιταλίδας αποτέλεσε την αφορμή για την αναπαραγωγή ιδιαίτερων όρων, όπως Self-marriage και sologamy, οι οποίοι είχαν χρησιμοποιηθεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην Αυστραλία, στην Ολλανδία και στη Βρετανία, από μοναχικούς ανθρώπους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου