Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Σάλος στην Ιταλία: Αίρεση του σεξ υποσχόταν ένα «μυστικό κόσμο» και βίαζε κοπέλες και ανήλικα για... 30χρόνια!

Σάλος στην Ιταλία: Αίρεση του σεξ υποσχόταν ένα «μυστικό κόσμο ...
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι ιταλικές αρχές πραγματοποίησαν στοχευμένες εφόδους στις 18 και 19 Ιουλίου χτενίζοντας τη χώρα, κυρίως στις πόλεις του ιταλικού βορρά, συμπεριλαμβανομένων των ΝοβάραΜιλάνοΓένοβα και Παβία.


«Αρχηγός» και ιδρυτής της αίρεσης φέρεται να είναι ένας 77χρονος άνδρας από τη Νοβάρα με το ψευδώνυμο «ο γιατρός». Τα κορυφαία μέλη της ιεραρχίας της αίρεσης στην Ιταλία αποκαλούνταν «θηρία», ενώ οι πιθανοί νεοσύλλεκτοι θεωρούνταν η «λεία» τους.

Η αίρεση στόχευε σε νέες γυναίκες -ακόμα και ανήλικες-, στις οποίες υπόσχονταν την είσοδο σε έναν «μαγικό, φανταστικό και μυστικό κόσμο» και τον φωτισμό μιας «εσωτερικής φωτιάς».

Ωστόσο, ο «φανταστικός κόσμος» που υποσχόταν ο 77χρονος ήταν ένας κόσμος σεξουαλικής κακοποίησης, που πολλές φορές γινόταν «ακραίος και επώδυνος».

Τα θύματα δεν είχαν επαφή με τον έξω κόσμο και ήταν εξαρτημένα από την αίρεση.

Πλάνα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από τις ιταλικές αρχές δείχνουν ημίγυμνες γυναίκες να συμμετέχουν σε τελετουργικούς χορούς.

Στα θύματα γινόταν πλύση εγκεφάλου ενώ η κακοποίησή τους γινόταν με «με πολλούς τρόπους», σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο «γιατρός» φέρεται να χρησιμοποιούσε μια σειρά επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων σχολές χορού, βιοτεχνίες και εκδοτικούς οίκους, για να δελεάσει τις ευάλωτες και συχνά ευκατάστατες γυναίκες.


https://www.protothema.gr/world/article/1028613/salos-stin-italia-airesi-tou-sex-uposhotan-ena-mustiko-kosmo-kai-viaze-kopeles-kai-anilika-gia-30hronia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου