Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Ο Αντρέα Μποτσέλι σε επικίνδυνο παραλήρημα: Τώρα καλεί τους Ιταλούς να μην υπακούουν στα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Ο τενόρος Αντρέα Μποτσέλι έξω από τον καθεδρικό του Μιλάνου

Ο διάσημος Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι δήλωσε πως ένιωσε «εξευτελισμένος και προσβεβλημένος» από την καραντίνα και τα μέτρα περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού στη χώρα του.

«Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου, παρότι δεν είχα διαπράξει κανένα έγκλημα», είπε ο τενόρος. Ο Αντρέα Μποτσέλι παραδέχτηκε μάλιστα πως παραβίασε τα μέτρα για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού, ενώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC, σημείωσε πως πιστεύει ότι η σοβαρότητα της πανδημίας διογκώθηκε.

Ο Αντρέα Μποτσέλι έκανε τις παραπάνω παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια συνόδου στην ιταλική Γερουσία, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένου του Ματέο Σαλβίνι, ηγέτη της ακροδεξιάς στη χώρα.
Ο Αντρέα Μποτσέλι ζητάει από τους Ιταλούς να μην υπακούουν στα μέτρα
Ο 61 ετών Αντρέα Μποτσέλι τόνισε στην ομιλία του πως παράκουσε τα μέτρα για τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού, «γιατί δεν νομίζω ότι ήταν σωστό ή υγιεινό να μένω σπίτι στην ηλικία μου. Είμαι μιας κάποιας ηλικίας και χρειάζομαι τον ήλιο και τη βιταμίνη D».

Μάλιστα, ο τενόρος φέρεται να προτρέπει τους πολίτες να μην υπακούουν στα μέτρα. Όπως είπε, κατά τη γνώμη του η πανδημία διογκώθηκε, ενώ σημείωσε πως προσωπικά δεν γνωρίζει κανέναν που να βρίσκεται σε ΜΕΘ, με κορωνοϊό.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/oikonomia/antrea-mpotseli-exeytelismenos-karantina-koronoios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου