Ποιός είπε ότι υπάρχει κοκορέτσι μόνο στην Ελλάδα;
Η stigghiola είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα πιάτα της κουζίνας της Σικελίας και ειδικότερα του Παλέρμο, το οποίο έχει ως βασικό συστατικό του τα εντόσθια ζώων (κυρίως του αρνιού). Παρόλο που πρόκειται για ένα τοπικό προϊόν της Σικελίας, απολαμβάνει επίσημη αναγνώριση. Μάλιστα συμπεριλαμβάνεται στον επίσημο στον κατάλογο των παραδοσιακών ιταλικών προϊόντων διατροφής και χαίρει μεγάλης εκτίμησης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου