Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Έρευνα της ΦΙΦΑ για τη μεταγραφή του Πογκμπά!

Έρευνα της ΦΙΦΑ για τη μεταγραφή του Πογκμπά!

Η ΦΙΦΑ διέταξε επείγουσα έρευνα για τη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να εξετάσει τυχόν παρατυπίες σε ότι αφορά την ανάμειξη του Μίνο Ράιολα.

Από τρεις μεριές φαίνεται ότι τα πήρε ο Μίνο Ράιολα στην μεταγραφή του Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποδεικνύεται από την έρευνα και τα ντοκουμέντα των Football Leaks, που αναφέρουν ότι ο Ιταλός ατζέντης τσέπωσε 49 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως προκύπτει, ο εκπρόσωπος του Πολ Πογκμπά δεν εκπροσωπούσε μόνο το Γάλλο μέσο, και τις δύο ομάδες (δίχως αυτές να το γνωρίζουν) και εισέπραξε προμήθειες και από τους δύο συλλόγους, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς κι οδήγησε την ΦΙΦΑ σε διενέργεια έρευνας.

Κάπως έτσι, ενώ η μεταγραφή κόστισε επισήμως 105 εκατομμύρια ευρώ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε από τα ταμεία της 122 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Γιουβέντους εισέπραξε «μόλις» 78, αφού η διαφορά πήγε στην τσέπη του παμπόνηρου Ράιολα, που αν αποδειχθεί η ενοχή του κινδυνεύει με αφαίρεση της άδειας εξάσκησης επαγγέλματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου