Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Eκδηλώσεις λατρείας για Ομπάμα στην Ιταλία: Τον φιλούσαν και τον αγκάλιαζαν (φωτο)


Ο Μπάρακ Ομπάμα ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ηγέτες. Μπορεί να ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, ωστόσο, δεν τον λάτρευαν μόνο οι Αμερικανοί αλλά και οι κάτοικοι πολλών χωρών του πλανήτη.

Αυτή την αγάπη εισέπραξε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος στη Μπολόνια. Την ώρα που έκανε βόλτα σε παραδοσιακή γειτονιά της πόλης, ο Μπάρακ Ομπάμα δέχθηκε αγκαλιές και φιλιά από θαυμαστές τους.

Αν και συνοδευόταν από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, ο Ομπάμα ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τον κόσμο που ήθελε να του σφίξει το χέρι, να τον φιλήσει και να βγάλει φωτογραφία μαζί του

Το ζεύγος Ομπάμα βρίσκεται στην Ιταλία, η οποία είναι ένας ακόμη σταθμός των διακοπών του. Αρχικά επισκέφτηκαν την Τοσκάνη και έπειτα βρέθηκαν στην Μπολόνια.

Ο φωτογραφικός φακός τους «έπιασε», την Τρίτη, σε στιγμές χαλάρωσης σε γεύμα τους στη βίλα Borgo Finocchieto, όπου και διέμεναν στην Τοσκάνη.


Το ταξίδι του ζεύγους Ομπάμα στην Ιταλία, την χρονική περίοδο που βρέθηκε και ο Ντόναλντ Τραμπ εκεί στην πρώτη του περιοδεία, έκανε πολλούς να μιλήσουν για μια καθόλου τυχαία επιλογή. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως οι Ομπάμα ήθελαν να επισκιάσουν την άφιξη του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου