Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη για τον Μάρτιν Σκορσέζε


Ο Μάρτι θα συνεργαστεί με τον δημιουργό των «Vikings» και «The Tudors» σε μια επική τηλεοπτική σειρά με τίτλο «The Caesars» και φόντο τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Θανάσης Πατσαβός, 14/02/2018


Αν και αυτή την περίοδο μας απασχολεί κυρίως για το πολυαναμενόμενο «The Irishman», που τον βρίσκει να συνεργάζεται με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μάρτιν Σκορσέζε δεν κρύβει κι άλλους άσσους στο μανίκι του.

Πιο συγκεκριμένα, θα τον δούμε να επιστρέφει στη μικρή οθόνη (το πρόωρο τέλος του «Vinyl» ευτυχώς δεν τον απογοήτευσε), με ένα κάθε άλλο παρά μικρό πρότζεκτ. Ο Σκορσέζε θα συνεργαστεί με τον σεναριογράφο Μάικλ Χιρστ (δημιουργό των τηλεοπτικών «Vikings» και «The Tudors», αλλά και σεναριογράφο των «Elizabeth» και «Elizabeth: The Golden Age») για μια επική τηλεοπτική σειρά με επίκεντρο τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία.
   
Η νέα σειρά θα φέρει τον τίτλο «The Caesars» και θα αφηγείται την ιστορία των πρώτων ηγεμόνων της αρχαίας Ρώμης, ξεκινώντας με την άνοδο στην εξουσία του Ιούλιου Καίσαρα. Το πλάνο είναι η σειρά να διαρκέσει αρκετές σεζόν, με το σενάριο για τον πιλότο και έναν σκελετό για την πρώτη σεζόν να είναι ήδη έτοιμα.

Πρόκειται για ένα σχέδιο που -σύμφωνα με τις πληροφορίες- ο Σκορσέζε επιθυμούσε να βάλει σε εφαρμογή εδώ και αρκετά χρόνια, κάτι που δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη δεδομένη της αγάπης που ο σκηνοθέτης τρέφει τόσο για την Ιστορία όσο και για την Ιταλία.

Το πρόγραμμα του Σκορσέζε είναι βέβαια αρκετά φορτωμένο (μην ξεχνάμε ότι έπεται και το «Killers of the Flower Moon»), ωστόσο τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν στην Ιταλία τον επόμενο χρόνο. Μέχρι τότε, είμαστε σίγουροι ότι το «The Caesars» θα έχει εξασφαλίσει μερικά σημαντικά ονόματα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου