Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Η περίπτωση Ενρίκε

Τον νέο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Ενρίκε Αντριάνοκεντρικός αμυντικός της Νάπολι. Χθες δημοσιεύματα στην Ιταλία ανέφεραν πως ανάμεσα στις ομάδες στις οποίες έχουν προταθεί είναι και ο ΠΑΟΚ.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος, που έχει μείνει εκτός αποστολής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και είναι στον πάγκο σε όλες τις αναμετρήσεις στο πλαίσιο της Σέριε Α, έχει αντιληφθεί πως ο προπονητής του συλλόγου Μαουρίτσιο Σάρι δεν τον υπολογίζει και κινείται προς την πόρτα της εξόδου από το Σαν Πάολο. Στα δημοσιεύματα σε ιταλικά Μέσα γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον των Βερόνα, Σαμπντόρια και Τζένοα για την απόκτησή του.
Η πορεία του Βραζιλιάνου
Ο Ενρίκε Αντριάνο έχει αγωνιστεί σε Παλμέιρας (89 ματς, επτά γκολ, τρεις ασίστ), Ράσινγκ Σανταντέρ (63 αγώνες, τέσσερα γκολ, μια ασίστ), Μπάγερ Λεβερκούζεν (31 γκολ με μια ασίστ) και Νάπολι (38 αγώνες, δυο γκολ, μια ασίστ), ενώ το καλοκαίρι του 2008 είχε τη μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του, όταν και πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, στην οποία όμως δεν αγωνίστηκε, καθώς για τρεις διαδοχικές σεζόν παραχωρήθηκε ως δανεικός σε Λεβερκούζεν, Σανταντέρ και Παλμέιρας, μέχρι να επιστρέψει στη Βραζιλία και να αποκτηθεί από τη Νάπολι το καλοκαίρι του 2014.
imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου