Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Σάκι: "Το ποδόσφαιρο της Ίντερ αρέσει μόνο στην Ιταλία"

Ο Αρίγκο Σάκι άσκησε αυστηρή κριτική εναντίον της πρωτοπόρου της Serie A, Ίντερ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως παίζει... αρχαίο ποδόσφαιρο. Διαβάστε αναλυτικά.

Η Ιντερ απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη Serie A μετά από 13 αγωνιστικές, με το εντυπωσιακό 4-0 επί της Φροζινόνε να της δίνει αβαντάζ 2 πόντων έναντι των Νάπολι και Φιορεντίνα και 3 απέναντι στη Ρόμα, όμως το γεγονός αυτό δεν... λέει πολλά στον Αρίγκο Σάκι.Τα πολλά ματς που πήρε η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι στο ξεκίνημα της σεζόν με ένα γκολ διαφορά (1-0 το "αγαπημένο" της σκορ) έκαναν τον αρχιτέκτονα της μεγάλης Μίλαν στα τέλη της δεκαετίας του '80 να πάρει θέση και να ρίξει τα καρφιά του για τη συμπολίτισσα.
"Η Ίντερ είναι η επίδειξη ενός αρχαίου ποδοσφαίρου, που το έχει ξαναφέρει στο προσκήνιο ένα άτομο με καθαρές ιδέες.
Σε ορισμένες χώρες αυτό το είδος ποδοσφαίρου δεν εκτιμάται. Όλα όμως είναι εντάξει σε μία χώρα όπως η Ιταλία, όπου η νίκη είναι τα πάντα.
Σε πάρα πολλές χώρες το ποδόσφαιρο είναι ένα αθλητικό θέαμα. Εδώ, αντίθετα, δεν είναι θέαμα επειδή δεν υπάρχει αισθητική και δεν υπάρχει σεβασμός στους κανόνες όπως αποδεικνύουν τα πολλά σκάνδαλα", τόνισε με δηλώσεις του ο Σάκι, και πρόσθεσε:
"Τώρα είμαστε σε μία καλή στιγμή επειδή έχουμε μία ομάδα από προπονητές με στιλ, αισιόδοξους, πιο δημιουργικούς, που μαθαίνουν περισσότερο και πηγαίνουν και παίζουν ανοιχτά παντού".
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου