Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ιταλική μονομαχία στο Νησί

Ιταλική μονομαχία στο Νησί

Με το Λέστερ – Τσέλσι να είναι το ματς που ξεχωρίζει, συνεχίζεται η δράση στην Αγγλία, με τις ομάδες του Νησιού να ρίχνονται στη μάχη του 3ου γύρου τoυ Λιγκ Καπ.

«Μάχη» βγαλμένη από τα ζόρικα Σαββατοκύριακα της Πρέμιερ Λιγκ, περιλαμβάνει ο 3ος γύρος του Λιγκ Καπ, με την πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, να υποδέχεται την Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε, στην πρώτη ιταλική μονομαχία στο Νησί. 


Σίγουρα η επιστροφή του Καντέ στο γήπεδο που την περσινή σεζόν έζησε το απόλυτο έπος, αποτελεί από μόνη της σημαντικό γεγονός, αλλά το διακύβευμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση, δεν αφήνει περιθώρια για συναισθηματισμούς. 

Η Λέστερ μετά τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και το εντυπωσιακό ευρωπαϊκό ντεμπούτο, δείχνει να βρίσκει τα πατήματα τα της σιγά – σιγά. 

Σίγουρα ο Ρανιέρι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές για να ξεκουράσει ορισμένους από τους παίκτες του, με δεδομένο ότι ακολουθεί το δύσκολο ματς με την Μαν. Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα. Εκτός θα είναι ο Σμάιχελ, καθώς και οι ανέτοιμοι Μεντί και Τζέιμς. 

Από την άλλη η Τσέλσι, θέλει να ρεφάρει μετά την ήττα με κατεβασμένα χέρια από τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα και σίγουρα μια νίκη κόντρα στη Λέστερ θα βοηθήσει στην ψυχολογία. Σίγουρα και οι «μπλε» θα παραταχθούν με αλλαγές, δεδομένου ότι ακολουθεί Λονδρέζικο ντέρμπι για το πρωτάθλημα με την Άρσεναλ. Τραυματίας παραμένει ο Τέρι, εκτός εδώ και καιρό ο Ζουμά. 

Την Άρσεναλ υποδέχεται η Νότιγχαμ Φόρεστ των Βέλλιου – Κασάμι, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σουόνσι. 

Αναλυτικά τα παιχνίδια του 3ου γύρου του Λιγκ Καπ 

Τρίτη 20/9 (21.45) 

Λέστερ – Τσέλσι 
Μπράιτον – Ρέντινγκ 
Έβερτον – Νόργουιτς 
Μπόρνμουθ – Πρέστον 
Νότιγχαμ – Άρσεναλ 
Νιουκάστλ – Γουλβς 
Ντέρμπι Κάουντι – Λίβερπουλ 
Λιντς – Μπλάκμπερν 

Τετάρτη 21/9 (21.45) 

Σουόνζι – Μαν. Σίτι 
Νορθάμπτον – Μαν. Γιουνάιτεντ 
Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας 
ΚΠΡ – Σάντερλαντ 
Γουέστ Χαμ – Άριγκτον 
Στόουκ – Χαλ 
Φούλαμ – Μπρίστολ 
Τότεναμ – Τζίλιγχαμ


Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου