Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

"Viva Italia" στο Golden Hall για δεύτερη συνεχή χρονιά

Άρωμα" Ιταλίας θα αποκτήσει το Golden Hall από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου. Για δώδεκα ημέρες το γνωστό πολυκατάστημα θα «ντυθεί» στα χρώματα της Ιταλίας και θα υποδεχτεί τους επισκέπτες του για μία αξέχαστη βόλτα «αλά ιταλικά». 
"Viva Italia" στο Golden Hall για δεύτερη συνεχή χρονιά - Κεντρική Εικόνα

Το Golden Hall για 2η χρονιά, διοργανώνει σε συνεργασία με το Ιταλικό Επιμελητήριο, το event Viva Italia, και προσκαλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μια γεύση από την ιταλική κουζίνα υπό τους ήχους αγαπημένης ιταλικής μουσικής. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν νέα και διαχρονικά μοντέλα της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, φινετσάτες λευκές συσκευές, αλλά και επιλεγμένα κομμάτια από την Κολεξιόν Φθινόπωρο- Χειμώνα 2016 αγαπημένων Ιταλικών brands.
Την ημέρα των εγκαινίων στην είσοδο του εμπορικού κέντρου θα σας καλωσορίσουν οκτώ αυτοκίνητα αντίκες. Μοντέλα των ιταλικών μοτοσυκλετών Ducati όπως Νέα Multistrada 1200 Enduro & Νέα XDiavel θα παρουσιαστούν στο Golden Hall, ενώ η Vespa, το απόλυτο ιταλικό σύμβολο, θα γιορτάσει τα 70ά της γενέθλια. Την Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία θα εκπροσωπήσει η νέα Giulia που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για την Alfa Romeo. Η ILT ITALY LINES ολοκληρώνει την έκθεση αυτή προβάλλοντας τα logistics μέσα από ένα διαχρονικό τρίκυκλο αντίκα.  
Την ίδια στιγμή, Ιταλικές μυρωδιές θα "πλημμυρίσουν" το εμπορικό κέντρο από την κουζίνα της SMEG σε vintage design της δεκαετίας του ’50 και από όπου η Barilla θα παρουσιάσει κλασσικές ιταλικές συνταγές. Οι σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και Θάνος Σιδέρης θα μαγειρέψουν pasta σε αγαπημένες παραλλαγές, ενώ το γευστικό ταξίδι θα ολοκληρωθεί με τον αυθεντικό espresso “illy Iperespresso”. Οι επισκέπτες του Golden Hall θα δοκιμάσουν υπέροχες γεύσεις, αλλά και θα πάρουν μέρος στον πιο «νόστιμο» διαγωνισμό, με δώρα από την Barilla. Δώρα όμως προσφέρουν και πολλές ιταλικές μάρκες και καταστήματα του εμπορικού κέντρου. Πιο συγκεκριμένα, οι ANEK LINES & SUPERFAST FERRIES προσφέρουν δύο εισιτήρια, μέσω διαγωνισμού στη σελίδα Facebook του Golden Hall, facebook.com/GoldenHall. 
Φυσικά από αυτές τις δράσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μικροί επισκέπτες. Έτσι, όλοι οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν την Ιταλική σημαία με τουβλάκια Lego, στο νέο stage «LEGO PLAY experience the Fun» στον πρώτο όροφο. Τα αγαπημένα τουβλάκια LEGO, χρώματος λευκού, κόκκινου και πράσινου προσκαλούν, επίσης τους επίδοξους κτίστες να δημιουργήσουν καθημερινά τις δικές τους δημιουργίες με αναφορά στα χρώματα της ιταλικής σημαίας.
Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου