Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Μοντέλο παράτησε επιχειρηματία στα κρύα του λουτρού και ανέβαζε φωτογραφίες με άλλον

Μοντέλο παράτησε επιχειρηματία στα κρύα του λουτρού και ανέβαζε φωτογραφίες με άλλον (pics)
Η ζωή τους έμοιαζε βγαλμένη από ταινία. Εκείνος ωραίος Ιταλός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, εκείνη πρώην εστεμμένη από την Ουκρανία. Όμως ξαφνικά, μία μέρα όλα άλλαξαν.

Η πρώην Miss Ουκρανία Anna Zaiachkivskaφαίνεται ότι ένα πρωινό δεν ξύπνησε καλά. Έτσι, είπε στον σύζυγό της Gianluca Cervara ότι θα πάει μία βόλτα για να ξεσκάσει. Η βόλτα όμως κρατούσε περισσότερο από το αναμενόμενο και η Anna δεν επέστρεφε σπίτι. Η ώρα περνούσε και ο γοητευτικός επιχειρηματίας άρχισε να ανησυχεί και να αναρωτιέται μήπως συνέβη κάτι κακό στη γυναίκα του. Έτσι αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία του Μιλάνου και να δηλώσει την εξαφάνισή της.

Παρά τις έρευνες της αστυνομίας η Anna δεν ήταν πουθενά. Σαν να είχε ανοίξει η γη και να την είχε καταπιεί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πριν από την εξαφάνισή της είχε κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media.
Οι μέρες περνούσαν, η Anna ήταν άφαντη και ο Gianluca ανησυχούσε. Όμως, μία μέρα, έδωσε σημάδια ζωής. Που βρισκόταν; Στη Νέα Υόρκη, όπου ξεκινούσε τη νέα της ζωή στο πλευρό του νέου της συντρόφου.
Μόλις ο Cervara είδε τις φωτογραφίες που είχε ποστάρει στα social media με τον νέο της έρωτα, της έκανε μήνυση για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης.
Από την πλευρά της η 24χρονη ισχυρίζεται ότι ο άνδρας της την κακοποιούσε.
«Έπρεπε να φύγω από το χρυσό κλουβί που με κρατούσε φυλακισμένη» λέει η πρώην Miss Ουκρανία ενώ ο δισεκατομμυριούχος υποστηρίζει ότι του έκλεψε 6.000 ευρώ και ένα πανάκριβο ρολόι.
Η συνέχεια στα δικαστήρια.
Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου