Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Στραματσόνι: «Θα παίξουμε επιθετικά κόντρα στην Θέλτα»


Επιθετικά θα παίξει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Θέλτα, όπως υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα ο Αντρέα Στραματσόνι.
Οι απουσίες που θα έχουν οι «πράσινοι» (Χουλτ, Μέστο, Λέτο, Ιβάνοφ, Γουακάσο) σίγουρα προβληματίζουν τον Ιταλό τεχνικό, ωστόσο, η άποψή του είναι ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο «Μπαλαΐδος» στην 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Europa League .

«Το αυριανό παιχνίδι είναι ο καλύτερος τρόπος για να τσεκάρουμε το ρόστερ μας. Όταν το φτιάξαμε το κάναμε για να παίξουμε σε τρεις διοργανώσεις. Μας λείπουν κάποιοι παίκτες, αλλά η στρατηγική και η νοοτροπία μας θέλουμε να μένει πάντοτε η ίδια και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό», τόνισε στον πρόλογό του ο τεχνικός του «τριφυλλιού», ο οποίος θεωρεί ότι η Θέλτα είναι μία άκρως ποιοτική ομάδα:
«Διαθέτουν μεγάλη ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή. Το ξεκίνημά της δεν ήταν καλό, αλλά έχει βρει τη φόρμα της. Υπάρχει ο Ασπας, ο Ρόσι, ο Γκουιντέτι, έστω κι αν λείπει ο Ορεγιάνα. Έχουν και καλό προπονητή. Υπάρχουν γενικά πολλοί καλοί παίκτες και  τη σεβόμαστε τη Θέλτα, αλλά η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι πολύ μεγάλη και θέλουμε να είμαστε ένας πολύ δυνατός αντίπαλος αύριο. Οπως σε κάθε ευρωπαϊκό ματς πρέπει πάνω απ' όλα να έχουμε συνοχή ως ομάδα, να είμαστε συμπαγείς αλλά ταυτόχρονα δεν θα πρέπει ποτέ να πάψουμε να είμαστε επιθετικοί. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να σταματήσουμε να έχουμε επιθετικότητα την ώρα του αγώνα. Δεν αλλάζει κάτι για μας εάν η Θέλτα παίξει με έναν ή με δύο επιθετικούς, εμάς μας ενδιαφέρει να είμαστε έτσι όπως έχουμε σχεδιάσει. Κοιτάζουμε πρώτα την ομάδα μας.»
Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος υποστήριξε: «Ο αγώνας με την Θέλτα είναι πολύ δύσκολος. Ίσως όχι δυσκολότερος από αυτόν με τον Αγιαξ. Θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που δεν κάναμε σωστά στο ματς με τον Άγιαξ προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν χάθηκε ο κόσμος που ηττηθήκαμε στην Αθήνα. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο και ανεξάρτητα από το ματς με τον Αγιαξ το θέμα είναι να κάνουμε αυτό που πρέπει αύριο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Ο έμπειρος παίκτης πρόσθεσε ακόμη: «Πρέπει να κοιτάξουμε στα μάτια την Θέλτα. Προετοιμαστήκαμε σωστά, θέλουμε να είμαστε συμπαγείς και γρήγοροι στις αντιδράσεις και τις κινήσεις μας. Πρώτα απ' όλα είναι θέμα ηρεμίας και ψυχραιμίας. Και με τον Αγιαξ μετά το 1-1 ενώ είχαμε χρόνο να βελτιώσουμε τα πράγματα, χάσαμε τη ψυχραιμία μας και αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό για μας στο αυριανό ματς με τη Θέλτα».
http://www.naftemporiki.gr/story/1153085/stramatsoni-tha-paiksoume-epithetika-kontra-stin-thelta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου