Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Γιουβέντους-Αλέγκρι: «Αξίζαμε το τρόπαιο»

Γιουβέντους-Αλέγκρι: «Αξίζαμε το τρόπαιο»

Η Γιουβέντους είναι η κυπελλούχος Ιταλίας για τη σεζόν 2017-18. Στον τελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, η «βέκια σινιόρα» συνέτριψε 4-0 τη Μίλαν και απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι είναι μακράν η κορυφαία ομάδα στη γειτονική χώρα. 

10 05 2018

Ο τεχνικός της Γηραιάς Κυρίας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του: «Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη. Η Μίλαν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια κυριαρχήσαμε. Σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να βρεις ρυθμό και να ανοίξεις τους χώρους που χρειάζεσαι. Είχα πει στους παίκτες μου να τα δώσουν όλα για να προσφέρουν χαρά στον κόσμο. Τώρα θα πρέπει να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα για να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.»

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός των «ροσονέρι», Τζενάρο Γκατούζο, δήλωσε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αλλά πάντα τα λάθη πληρώνονται. Για 56 λεπτά κάναμε ό,τι έπρεπε και η Γιουβέντους δεν μας προβλημάτισε πέρα από μια φορά με την κεφαλιά του Μάντζουκιτς. Θα πρέπει να αποδεχτούμε την ήττα και τα λάθη μας. Κι εγώ είμαι νέος προπονητής, μαθαίνω και κάνω λάθη. Θα πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος και να βελτιωθούμε.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου