Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Η πιο συγκινητική ενδεκάδα των Μουντιάλ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μουντιάλ

Προαναγγέλοντας την ψηφοφορία για την πιο συγκινητική ενδεκάδα των Μουντιάλ στην εποχή της αγαπημένης μας Panini, είχαμε προειδοποιήσει πώς η επιλογή των εκλεκτών θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Χωρίς να μπορούμε να ξέρουμε πόσο εύκολα έδωσες την ψήφο σου στην κάθε μία εκ των θρυλικών μορφών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο θεσμό, είμαστε σε θέση να σου πούμε πώς η τελική επικράτηση των 11 που συνθέτουν την ομάδα των ονείρων μας, ήρθε από εύκολα μέχρι συντριπτικά.

Μια ενδεκάδα βγαλμένη από τα υγρά όνειρα κάθε ποδοσφαιρόφιλου, η οποία θα σκορπούσε δέος και εδώ που τα λέμε, τρόμο. 11 ιερά τέρατα του αθλήματος, τα οποία θα σκορπούσαν και ενθουσιασμό σε κάθε συλλέκτη Panini που σέβεται τον εαυτό του.

Πριν παρουσιάσουμε λοιπόν την τελική ενδεκάδα με τη βοήθεια των ιστορικών αυτοκολλήτων της Panini, σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις μοναδικά δώρα από την εταιρεία. Μπες στο Instagram του Oneman και δες πώς θα κάνεις δικά σου Άλμπουμ του Μουντιάλ της Ρωσίας, κούτες με αυτοκόλλητα, Άλμπουμ Συλλογής και κούτες με κάρτες ανταλλαγής για το νέο επίσημο αδειούχο παιχνίδι του 2018 FIFA World Cup Russia.
Και τώρα, *drumroll* οι 11 μορφές των Μουντιάλ.

Τερματοφύλακας

Κάτοχος του Μουντιάλ από το 2006, ο εμβληματικός Τζίτζι θα λείψει από τη φετινή διοργάνωση όπως φυσικά και όλη η Ιταλία. Σαν μια μικρή παρηγοριά, μπορεί να λάβει την άνετη επικράτησή του, με δεύτερο στην ψηφοφορία έναν συμπατριώτη του, τον μεγάλο Ντίνο Τζοφ. Ο 40χρονος πορτιέρε, είναι *spoiler alert* ο μοναδικός της λίστας που παραμένει εν ενεργεία.

Αμυντικοί

Προς μεγάλη έκπληξη ΚΑΝΕΝΟΣ, η αμυντική τετράδα σε αυτό 4-3-3 με το οποίο κατεβαίνει η ομαδάρα μας, περιλαμβάνει 2 Ιταλούς, τον Πάολο Μαλντίνι και τον Φάμπιο Καναβάρο. Και λίγοι είναι. Δίπλα τους, ο Βραζιλιάνος Ρομπέρτο Κάρλος και ο Γερμανός Φραντς Μπεκενμπάουερ. Μοναδικός εκ των αμυντικών μας ογκόλιθων χωρίς το τρόπαιο, ο Πάολο Μαλντίνι, ενώ την τέταρτη θέση διεκδίκησε σθεναρά ο Κάρλες Πουγιόλ.Μπέσα, αυτή η άμυνα θα έτρωγε πάνω από τρία γκολ σε Μουντιάλ;

Μέσοι

Τρία ‘δεκάρια’, αμέτρητα καντάρια μπάλας και ταλέντου, πέντε τρόπαια Μουντιάλ, για τρεις από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ζιντάν, Πελέ και Μαραντόνα, να έχεις 10 ζευγάρια μάτια να τους χαζεύεις. Μοναδικό ερώτημα, ποιος διάολο θα μαρκάρει σε αυτό το κέντρο.

Επιθετικοί

Όσο περιμέναμε τουλάχιστον 2 Ιταλούς στην αμυντική γραμμή, άλλο τόσο περιμέναμε τουλάχιστον 2 Βραζιλιάνους στην επιθετική. Ρονάλντο (ο αυθεντικός), Ροναλντίνιο και μαζί τους, ο υπέροχος Γιόχαν Κρόιφ, μόλις το δεύτερο μέλος της ενδεκάδας χωρίς τίτλο Παγκόσμιου Πρωταθλητή και ο μοναδικός δυστυχώς που δεν βρίσκεται πια εν ζωή.

Όχι κι άσχημη η ενδεκάδα μας ε; Ας τους δούμε και μαζεμένους, να συγκινηθούμε και ας ετοιμαστούμε για έναν ακόμα μήνα γεμάτο μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου