Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Sam Smith: Η acoustic εκτέλεση του «Baby, You Make Me Crazy» στη Βερόνα

Στα σοκάκια της Βερόνας τραγουδά ο Sam Smith.

Αποτέλεσμα εικόνας για Sam Smith: Η acoustic εκτέλεση του «Baby, You Make Me Crazy» στη Βερόνα

Ο Sam Smith μοιράζεται μία ξεχωριστή acoustic εκτέλεση του τραγουδιού «Baby, You Make Me Crazy» και μας ταξιδεύει στα γραφικά τοπία της βόρειας Ιταλίας.

22 06 2018

Το «Baby, You Make Me Crazy» προέρχεται από το δεύτερο προσωπικό δίσκο του Βρετανού τραγουδιστή, το διπλά πλατινένιο «The Thrill of It All». Το άλμπουμ κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2017 με το σήμα της Capitol Records / Universal Music Και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη θέση τόσο του βρετανικού Chart όσο και στο αμερικανικό «Billboard 200».

Μέχρι το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, το «The Thrill of It All» κατάφερε να σημειώσει πωλήσεις που ξεπερνούσαν τα 1,4 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Με τη συγκεκριμένη επίδοση αναδείχθηκε ως το πέμπτο εμπορικότερο άλμπουμ του 2017.

Τρεισήμισι χρόνια μετά τον παρθενικό δίσκο του, το «In The Lonely Hour» που του χάρισε τέσσερα βραβεία Grammy, ο Sam Smith επανήλθε δριμύτερος ναι νέα δισκογραφική δουλειά που απέσπασε ξανά ιδιαίτερα θετικές κριτικές.

Αφορμή για να γραφτεί το «Baby, You Make Me Crazy», ήταν ένας χωρισμός μέσω τηλεφώνου. Όπως έχει περιγράψει ο 26χρονος καλλιτέχνης, εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σπίτι μαζί με ένα φίλο του και την αδερφή του, οι οποίοι τον υποστήριξαν κατά τη διάρκεια αυτής της ερωτικής απογοήτευσης.

Ο ζωντανός ρυθμός και η εξιστόρηση της λύπης μέσα από μία θετική σκοπιά στο «Baby, You Make Me Crazy» διαφέρει αρκετά από την παθητικότητα που χαρακτήριζε τα τραγούδια του «In The Lonely Hour».

Το υπέροχο μουσικό βίντεο που οπτικοποιεί την acoustic εκτέλεση του «Baby, You Make Me Crazy» έχει γυριστεί στη Βερόνα της Ιταλίας. Ο Sam Smith περιηγείται στο σαιξπηρικό σκηνικό της απίστευτα γραφικής πόλης, ενώ ο ο ασυγκράτητος ρομαντισμός του τραγουδιού δένει αρμονικά με το αναγεννησιακό περιβάλλον.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου