Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ιστορίες αγάπης που δεν ανήκουν σε αυτόν τον κόσμο, της Francesca Comencini

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιστορίες αγάπης που δεν ανήκουν σε αυτόν τον κόσμο, της Francesca Comencini

Η ταινία Ιστορίες αγάπης που δεν ανήκουν σε αυτόν τον κόσμο, της Francesca Comencini, κυκλοφορεί στις 21 Ιουνίου από τη Danaos Films.

20-06-2018

Η Claudia και ο Flavio αγαπούσαν ο ένας τον άλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα, παθιασμένα. Τότε τελείωσε. Σε ηλικία πενήντα ετών, εκείνη αυτό που βλέπει είναι ένας κόσμος άγριος, σαν ένα έρημο νησί. Η μανία του Flavio τον οδηγεί να προχωρήσει τη ζωή του. Η Claudia, από την άλλη πλευρά, αγωνίζεται να ξεχάσει.

Όταν ο Flavio συναντά τη Giorgia, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά, κάτω από την καλοκαιρινή βροχή. Η τριάνταχρονη ενέργεια της είναι αναζωογονητική γι ‘αυτόν και υποκύπτει στις επιθυμίες της. Η Claudia γνωρίζεται με τη Νίνα από το πανεπιστήμιο, αν και στη συνέχεια χωρίστηκαν από το καθεστώς, την ηλικία και την ιδέα ότι ο σεβασμός δεν θα μεταμορφωθεί ποτέ σε αγάπη. Ωστόσο, η Νίνα είναι τόσο όμορφη και σαγηνευτική, σχεδόν ακαταμάχητη…

Η ταινία είναι το πορτρέτο δύο γενεών, μια ισχυρή ιστορία που μιλάει για μας και την επούλωση του πόνου που προκύπτει από τέτοιες ιστορίες αγάπης.

Σκηνοθεσία: Francesca Comencini

Παίζουν: Lucia Mascino, Thomas Trabacchi, Carlotta Natoli, Valentina Bellè, Camilla Semino Favro, Filippo Dini

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου