Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

«Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους» στην ΕΡΤ1 και την ΕΡΤHD

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους

Τη μεγάλη αναμέτρηση -ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Champions League- ανάμεσα σε δύο «βαριές φανέλες», τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 και ώρα 21:45.

11 Απριλίου 2018

Θα βρει το σθένος η Γιουβέντους να αντιδράσει μετά το θρίαμβο των Μαδριλένων στο Τορίνο με το ρεσιτάλ του Ρονάλντο;

Η ποδοσφαιρική πανδαισία αρχίζει στις 21:10 με την εκπομπή της ΕΡΤ1, «CHAMPIONS ΕΡΤ – PRE GAME», με τους Βασίλη Μπακόπουλο και Πέτρο Μαυρογιαννίδη και καλεσμένο τον Νίκο Αναστόπουλο, όπου οι φίλαθλοι θα μάθουν όλα τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των αντίπαλων ομάδων, λίγο πριν από την αναμέτρησή τους.

Στις 21:45, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr τον αγώνα «Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους», που θα διεξαχθεί στο «Μπερναμπέου». Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Τραπεζανίδης. 

Αμέσως μετά τη λήξη, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME», με αναλύσεις και τον απόηχο του μεγάλου αγώνα. Η βραδιά συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με εκτενή στιγμιότυπα από την αναμέτρηση «Μπάγερν Μονάχου – Σεβίλλη», σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου