Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Το έπος της Ρώμης! Εκτός ημιτελικών η Μπαρτσελόνα με μυθικό Μανωλά! (video)


Ρόμα και Μανωλάς «ξέραναν» με 3-0 την Μπαρτσελόνα και πήγαν στα ημιτελικά με μυθική ανατροπή στον επαναληπτικό της Ρώμης.

10/04/2018

Η ανατροπή της χρονιάς συνέβη στη Ρώμη! Η Ρόμα πήρε επική πρόκριση στους «4» του Champions League καθώς ανέτρεψε το εις βάρος της 4-1 της Βαρκελώνης επικρατώντας με 3-0 στον επαναληπτικό της τραγικής Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί ήταν εκτός τόπου και χρόνου και έπαιξαν με τη «φωτιά». Έδωσαν δικαιώματα στους Ρωμαίους που πάλεψαν μέχρι τέλους για να φτάσουν σε εναν ανεπανάληπτο θρίαμβο απέναντι σε μια ομάδα που δύσκολα μπορείς να τη νικήσεις. Πόσο μάλλον να την διασύρεις με τον τρόπο η Ρόμα του έπραξε.

Η Μπαρτσελόνα με τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε πήρε αυτό που άξιζε. Αποδόθηκε δικαιοσύνη στον αγωνιστικό χώρο με τους Ρωμαίους να κάνουν στους «μπλαουγκράνα» ότι είχαν κάνει αυτοί στη μυθική ανατροπή τους επί της Παρί.

Κορυφαίος δίχως αμφιβολία, όχι μόνο της Ρόμα, αλλά και του αγώνα ήταν ο Κώστας Μανωλάς. Ήταν συγκλονιστικός αμυντικά, ενώ πέτυχε και το τέρμα της απόλυτης ανατροπής στο 82′. Πριν ο Έλληνας στόπερ υπογράψει την πρόκριση της Ρόμα, Τζέκο (6′) και Ντε Ρόσι (56’πεν.) είχαν ρίξει τις πρώτες απειλητικές βολές στην Μπαρτσελόνα που θα κάνει καιρό να συνέλθει μετά το σημερινό κάζο!

Πηγή - onsports.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου