Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Απορρίφθηκε η αίτηση των γονέων του Άλφι Έβανς για νοσηλεία στην Ιταλία

Αποτέλεσμα εικόνας για νοσηλεία ΑΓΟΡΙΟΥ

Ο Βρετανός εφέτης απέρριψε το αίτημα των νεαρών γονέων Τομ Έβανς και Κέιτ Τζέιμς από το Λίβερπουλ να τους επιτραπεί να μεταφέρουν σε νοσοκομείο της Ιταλίας τον σχεδόν δύο ετών γιο τους, ο οποίος πάσχει από απροσδιόριστη αλλά ανίατη κατά τους γιατρούς νευροεκφυλιστική πάθηση.

26/04/2018

Οι γιατροί έχουν διακόψει από το βράδυ της Δευτέρας την τεχνητή υποστήριξη αναπνοής του μικρού Άλφι Έβανς, ο οποίος, όπως ακούστηκε το απόγευμα στο δικαστήριο, δυσκολεύεται πλέον στην αναπνοή του.

Οι γιατροί και πολλοί δικαστές στην πολύμηνη αντιδικία του νοσοκομείου με τους γονείς κρίνουν ότι η συνέχιση της τεχνητής διατήρησης του δίχρονου στη ζωή «δεν είναι προς όφελός του».

Ο δικαστής ΜακΦάρλαν είπε το απόγευμα ανακοινώνοντας την απόφασή του ότι πρόκειται για μία δύσκολη κατάσταση για όλους, αλλά δεν μπορεί να δει πώς οι προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις ήταν λανθασμένες.


Οι γονείς ήθελαν να αξιοποιήσουν την προσφορά Ιταλών γιατρών να εξετάσουν τον μικρό Άλφι και την προσφορά από τον Πάπα Φραγκίσκου ενός ιατρικά εξοπλισμένου ιταλικού αεροσκάφους για μεταφορά του γιου τους στη Ρώμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου