Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Επιθεωρητής Montalbano

Αποτέλεσμα εικόνας για Επιθεωρητής Montalbano

Ο επιθεωρητής Montalbano είναι μια τηλεοπτικη σειρά που παράγεται και μεταδίδεται στην Ιταλία από το 1999, με βάση τα μυθιστορήματα του Andrea Camilleri. Ο πρωταγωνιστής είναι ο επιθεωρητής Salvo Montalbano, και οι ιστορίες εξελίσωνται στη φανταστική πόλη Vigàta της Σικελίας.


17 02 2018

Ο Salvo Montalbano, ο επικεφαλής επιθεωρητής της αστυνομίας Vigàta, μια φανταστική πόλη στη φανταστική επαρχία Montelusa της Σικελίας, είναι ένας τραχύς χαρακτήρας που είναι υπεύθυνος και σοβαρός στην δουλειά του, αλλά συχνά επίσης ανοιχτός και φιλικός με ανθρώπους που ξέρει ότι μπορεί να εμπιστευτεί.

Ο Montalbano πρέπει να διερευνήσει διάφορες εγκληματικές ενέργειες στην περιοχή του, για τις οποίες – χάρη στη μεγάλη νοημοσύνη του και τη βοήθεια πολλών, ακόμη και έξω από την αστυνομία – καταφέρνει πάντα να ανοικοδομήσει τα ακριβή γεγονότα και να βρει λύση.

Μεταξύ των συναδέλφων του είναι ο αναπληρωτής του, ο Mimì Augello, ο επιθεωρητής Giuseppe Fazio, ο αδέξιος αστυνομικός Agatino Catarella, ο Galluzzo και άλλοι του αστυνομικού τμήματος. Μεταξύ των εξωτερικών συνεργατών του είναι ο φίλος του Ingrid Sjostrom, ο δημοσιογράφος Niccolò Zito και, σπανιότερα, η Αδελίνα, η μάγειρας του.

Στην ιδιωτική ζωή του, ο Montalbano έχει μια σχέση μεγάλων αποστάσεων με τη Livia Burlando, με την οποία έχει μερικές φορές θυελλώδη σχέση αλλά πάντα κυριαρχεί η αγάπη.


Κάθε Κυριακή στις 21:00 με νέο επεισόδιο και κάθε Παρασκευή στις 23:00 σε επανάληψη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου